Credinta Vie Prin Vai Intunecate - Jerry K. Rose

Jerry K. Rose

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 12612
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
24,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 12612
Ai avut, oricand ti-ai dorit, un ghid pentru viata de fiecare zi?
Pentru oricine care s-a rugat vreodata "Dumnezeule, scoate-ma din asta!" Jerry Rose a scris ghidul de fata. "Credinta vie prin vai intunecate" marcheaza calatoria vietii adevarate a oricaiu credincios nesigur de capacitatea lui Dumnezeu de a ne vedea chiar si in timpul succeselor sau descurajarilor pe care le intalnim in viata. Plina de umor si analiza psihologica practica si profunda, odiseea personala de credinta a lui Jerry poate te va face sa spui: "Asta mi s-a intamplat si mie!"
"Credinta vie prin vai intunecate" a fost publicata pentru prima data in 1989. La fel ca si Jerry Rose, este o lucrare in progres. Povestea lui actualizata va adanci credinta ta si entuziasmul experientelor de pe varful muntelui. Cel mai important, vei descoperi cum sa strangi putere si hrana din vaile vietii.
Prefata de Pat Robertson
Jerry K. Rose este un lucrator devotat, autor, gazda a show-ului international zilnic de televiziune "Intre Prieteni" si fondator/presedinte al Total Living Network. El si-a inceput cariera de 35 de ani in televiziune cu statiile ABC si CBS. In ultimii 25 de ani, a furnizat programe de televiziune crestine, lucrand cu CBN si mai tarziu ajutand la lansarea primei si singurei statii crestine de televiziune din Chicago, WCFC TV38. Jerry a primit numeroase premii, de la media crestina si de la cea seculara - inclusiv un "EMMY" pentr programul sau zilnic "Intre Prieteni". In aprilie 1999 el a primit premiul The Silver Circle Award pentru intreaga activitate, de la National Academy of Television and Arts and Sciences. Jerry este casatorit cu Shirley (Rider) Rose si au trei copii: Jeffrey, Trevor si Vanessa.

CUPRINS

PREFATA
Partea 1 LECTIA NEGHEVULUI
INAPOI LA INCEPUT
FURTUNA IN JURUL ZGARIE-NORULUI
CEI CARE POARTA MASTI
VOCEA
Partea 2
ACORDARE SI DEZACORDARE
FARA VANT
VISUL LUI ISAAC
SFATUL LUI OBADIA
CUVINTE PE CARE NU VREI SA LE AUZI
NU UITA DE INSPIRATIE
GUNOIERUL
A RESCRIE POVESTEA
Numar pagini:
170
Format:
14.7 x 20.5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Editura:
AOP
ISBN:
973-973-1734-51-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Credinta Vie Prin Vai Intunecate - Jerry K. Rose

24,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: