Stoc epuizat

Crucea Radicala - A. W. Tozer

A.W. Tozer

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: C97
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
Indisponibil
SKU: C97

Fiecare om isi are viitorul in maini. Nu numai liderul mondial, dar chiar si omul tacut, pierdut in anonimat decide incotro va merge sufletul sau.

"Daca voieste cineva sa vina dupa Mine" - spune El - si unii se vor ridica si-L vor urma, dar altii nu vor acorda nicio atentie glasului Sau. Si asa se va casca o prapastie intre om si om, intre cei care Il vor urma si cei care nu-L vor urma.

In fiecare inima crestina se afla o cruce si un tron, iar crestinul se afla pe tron cand se va pune singur pe cruce; daca refuza crucea, va ramane pe tron. Probabil ca acest lucru se afla la baza alunecarilor si a atitudinii lumesti a multor crestini evanghelici de azi. Noi vrem sa fim salvati, dar insistam ca numai Isus sa moara. Noua nu ne trebuie nicio cruce, nicio detronare, nicio moarte. Ramanem imparati peste micul regat al Sufletului Omenesc si ne purtam coroana facuta din beteala cu mandria unui cezar; dar ne osandim pe noi insine la intuneric, slabiciune si sterilitate spirituala.

Numar pagini:
170
Format:
13.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017
Editura:
CLC
ISBN:
978-606-8331-25-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Crucea Radicala - A. W. Tozer

25,00lei

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Cristian Benyo
    5 13th Nov 2022

    Trebuie înțeles faptul că profunzimea vieții creștine va fi descoperită tocmai atunci când creștinul stă pe cruce,iar Hristos pe tron.

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: