1. Adauga produsele in cosul de cumparaturi

Fiecare produs de pe site este insotit de un buton care te invita sa adaugi produsul respectiv in cosul de cumparaturi.
Exista doua modalitati de a adauga un produs in cosul de cumparaturi:

  1. Pe pagina de prezentare a produselor dintr-o categorie exista butonul cumpara, care iti duce produsul direct in cosul de cumparaturi fara a mai vizualiza detaliile acestuia
  2. Deschizi un produs pentru a-i vedea detaliile si folosesti butonul Adauga in cos 

 

2. Modifica continutul cosului de cumparaturi

Daca vrei sa modifici cantitatile produselor sau sa elimini produse din cos, acest lucru este posibil fie accesand cosul de cumparaturi, care se afla in partea dreapta sus a sitului, fie folosind fereastra care se deschide dupa adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi. 

3. Finalizarea cumparaturilor

Pentru a finaliza procesul de cumparare, trebuie sa intri in cosul de cumparaturi, si sa apesi butonul finalizeaza comanda. In acest moment se va deschide pagina de Finalizare Securizata, unde va trebui sa selectezi o adresa de facturare si adresa (sau mai multe adrese) de livrare, metoda de livrare si metoda de plata. In orice moment poti modifica datele inscrise prin apasarea butonului Modifica, aflat in partea dreapta a fiecarui Pas.

In cazul in care beneficiezi de reducere printr-un cod anume sau ai un voucher pe care doresti sa-l folosesti, insereaza-l in casuta „Aplica discount”.

In momentul in care comanda ta este completa, apasa butonul „Finalizare”. In schimb, daca vrei sa continui cumparaturile, apasa butonul „Continua cumparaturile”. 

4. Modalitati de plata

Metodele de plata acceptate pe stephanus.ro sunt:

Plata Ramburs (numai în România): vei plati curierului comanda cash, in momentul receptionarii produselor si facturii.

Plata online cu cardulvei putea achita la finalizarea comenzii prin integratorii Stripe.com sau prin EuPlatesc.ro. Deasemenea poti achita rapid prin G-Pay sau Apple Pay. Cardurile acceptate sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro si American Express. 

Plata prin OP: vei plati comanda prin transfer bancar folosind sistemul tau obisnuit de internet banking sau prin ordin de plata la banca. Transfera valoarea comenzii in contul nostru si trimite pe e-mail la office@stephanus.ro dovada platii. Comanda ta va fi procesata dupa confirmarea platii.

Important la plata prin OP: te rugam sa mentionezi numarul comenzii pe ordinul de plata.

Datele noastre bancare sunt urmatoarele:
Titular cont: Editura Stephanus
Conturi:
RO33RNCB0082095477210001 (RON)

RO06RNCB0082095477210002 (EUR)
RO05RNCB0082095477210020 (USD)

Banca: BCR
Sucursala: Unirea
Swift code: RNCBROBU
 

5. Livrarea/Transportul

Livrarea se va face pe teritoriul României prin FAN COURIER.

Pentru România costul este de 17 lei, pentru orice colet, indiferent de dimensiuni sau greutate.

Transportul este GRATUIT în următoarele situații:
- dacă optezi pentru a ridica personal comanda din libraria noastră (din București).
- dacă comanzi de minim 170 lei/comandă cu destinaţia în România.

Livrarea în afara ţării (oriunde pe glob) se face prin UPS.

Costurile de transport diferă în funcţie de destinaţie şi de greutatea coletului (fizică sau volumetrică) taxă ce se va calcula automat în site după introducerea adresei de livrare, la finalizarea comenzii. 

Singura restricţie este legată de plată – vei putea plăti numai online, cu cardul sau prin transfer bancar în unul din conturile noastre. Fiecare comanda este expediată în 24-48 ore de la primirea ei, şi ajunge la destinaţie în 2-3 zile, excepţie făcând destinaţiile izolate sau foarte departe de orice hub UPS.

6. Împachetare pentru cadou

Oricare dintre produsele comandate poate fi ambalat de cadou, insa trebuie sa selectezi optiunea de impachetare din dreptul produsului din cosul de cumparaturi. Daca selectezi mai multe produse pentru a fi ambalate pentru cadou, avem rugamintea sa specifici in campul „Observatii” din sectiunea „Confirmare comanda” daca le doresti impachetate individual sau impreuna.

Ultimul pas in finalizarea comenzii este apasarea butonului „Finalizeaza”.
Dupa finalizarea comenzii vei primi pe mail confirmarea comenzii.