Daca va fi sa per, voi pieri - W. Ian. Thomas

W. Ian Thomas

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2362
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2362

Vei ajunge sa-L cunosti pe Dumnezeu intr-un mod nou si emotionant. Viata ta va deveni aventura pe care Dumnezeu a intentionat-o sa fie, si desi o mie de Hamani te-ar putea hartui, tu, mort fata de tine si viu pentru Dumnezeu, vei fi partas al vietii lui Isus Cristos si a victoriei Lui. Deasemenea, tu vei impartasi mila lui fata de cei pierduti si te vei cheltui pentru Dumnezeu in slujba omenirii. A-L cunoaste pe Cristos mai mult si a-l face cunoscut va deveni pasiunea arzatoare a sufletului tau.

„Am spus ca nu e nimic mai plictisitor decat crestinismul fara Cristos, dar nici nu stiu vreun alt lucru mai exaltant decat acela de a fi crestin: si sa ai parte de insasi viata Lui Isus Cristos pe pamant aici si acum, sa fii lucrator impreuna cu El in realizarea scopurilor neabatute si invincibile ale unui Dumnezeu atotputernic si sa ai la dispozitie toate resursele nelimitate ale dumnezeirii pentru aceasta lucrare.

Iti poti imagina cava mai exaltant decat aceasta?

Stii ce inseamna sa traiesti avand un scop? Ai un sentiment arzator al misiunii sau simti in launtrul tau o puternica dorinta ca viata ta sa devina acea pura aventura pe care Dumnezeu a intentionat-o intotdeauna cu privire la viata? Sau esti doar prins in lupta pentru supravietuire? Sau chiar si mai rau, in loc sa te implici in scopurile invincibile ale unui Dumnezeu atotputernic, te-ai lasat cumva prins in lupta pe viata si pe moarte a unei existente competitive?” - Autorul

Dand saracia vietii tale spirituale pentru bogatia lui Cristos, slabiciunea ta pentru taria lui Cristos, si falimentul vechiului Adam pentru toata plinatatea vietii lui Cristos poti descoperi minunata aventura de a-L lasa pe Isus sa fie Dumnezeu in viata ta - pentru ca El este Dumnezeu! Ma intreb daca ai invatat sa faci acest lucru. A separa crestinismul de Cristos inseamna a-L reduce la neputinta unei religii moarte: impersonala pentru El si pentru tine doar un simplu exercitiu intelectual sau o formula sentimentala - iar crestinismul nu este nici una nici alta.

Crestinismul este Cristos: el iplica un principiu de viata care pulseaza cu o energie divina si nu poate fi explicat separat de Dumnezeu insusi. Este miraculos in mod esential, chiar daca nu trebuie sa fie senzational. Este intotdeauna supranatural, prin aceea ca el se intinde dincolo de sfera omului muritor despartit de prezenta launtrica a Fiului inviat al lui Dumnezeu.

Cu scopul de a face aceasi minunata descoperire, pornim impreuna in aceasta serie de studii din cartea Estera.

Poate esti cumva surprins de alegerea mea privind cartea Estera pentru acest scop particular, dar nu stiu nicio alta carte din tot Vechiul Testament care sa ilustreze cu mai multa luciditate principiile care guverneaza viata crestina. Nici nu exista vreo carte care sa demonstreze mai clar ce implica in mod real noua nastere spirituala si ce conditii trebuie indeplinite pentru a fi plin de Duhul Sfant si a deveni eficient pentru Dumnezeu.

In paginile cartii Estera se afla o invatatura bogata cu privire la implicatiile adevaratei ucenicii si cu privire la razboiul asiduu pentru suprematia finala care se da in sufletul omului intre bine si rau - intre Dumnezeu si diavol. Este nespus de fascinant sa gasim, pe masura ce naratiunea avanseaza, o explicatie asa de minutioasa cu privire la atat de multe lucruri care deseori pun in incurcatura credinciosul sincer, dar asediat din toate partile.

 

****

 

CUPRINS

1. Aceste lucruri pot fi interpretate ca o alegorie

2. Haman, agaghitul - o crima pe cale sa se produca!

3. Cetatea ingrozita - impotrivirea fata de Duhul Sfant

4. Duhul infierii, sacul si cenusa

5. Rau ca o bomboana si bun ca o bataie

6. Daca va fi sa pier, voi pieri

7. Spanzuratoarea din gradina

8. Condamnarea duplicitatii - Haman incepe sa cada!

9. Momentul adevarului

10. Bucurati-va si veseliti-va

11. Privilegiul de a fi tu insuti

12. Porcul tot porc ramane

13. Concluzii

 

W. Ian Thaomas (1913-2007)

a fost un evanghelist crestin, profesor de teologie si fondator al scolilor biblice Torchbearers.

 

Numar pagini:
172
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
CLC
Anul aparitiei:
2023
ISBN:
9786068331393

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Daca va fi sa per, voi pieri - W. Ian. Thomas

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: