null

David Brainerd - misionar printre triburile de indieni din America

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

39,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
276
Format:
13.6 x 20.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-973-8448-47-6

Descriere

David Brainerd (1718-1747) a slujit ca misionar printre triburile de indieni americani din New York, New Jersey si partea de rasarit a Pennsylvaniei. Nascut in Connecticut in anul 1718, David moare de tuberculoza la varsat de numai douazeci si noua de ani.

Foarte putini oameni, cel putin din perioada de dupa vremurile biblice, au stabilit un exemplu de sfintenie personala si devotiune fata de Dumnezeu si au avut un impact mai puternic asupra viziunii de misionariat si slujire crestina asa cum a avut David Brainerd.

William Carey, deseori recunoscut ca fiind parintele misionarismului modern, a pretuit asa de mult istoria vietii lui Brainerd incat i-a incurajat pe colegii lui de slujire s-o citeasca de trei ori pe an. John Wesley i-a indemnat pe toti predicatorii din vremea lui sa studieze cu atentie viata lui Brainerd si sa „devina urmasii lui pentru ca el este urmasul lui Cristos”. Henry Martyn, Robert Murray M’Cheyne, Jim Eliot si Oswald J. Smith au marturisit in egala masura respectul pe care il au fata de David Brainerd.

Povestea vietii acestui remarcabil om, a carui viata a fost atat de scurta, dar atat de implinita, va incuraja pe orice credincios in umblarea pelerina pe acest pamant si ii va inspira la un devotament si mai mare pentru evanghelizare si misiune.

Cumpărate frecvent împreună:

David Brainerd - misionar printre triburile de indieni din America, John Thorbury,
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi