De Ce Sunt Crestin?

Norman L. Geisler & Paul K. Hoffman

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D657
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
65,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: D657

Cum poate pretinde cineva ca detine adevarul?

Poate cineva dovedi cu adevarat existenta lui Dumnezeu?

Nu este o naivitate sa crezi in minuni?

Nu dovedeste evolutionismul ca povestea biblica a creatiei este falsa?

Daca Dumnezeu este atat de puternic si bun, de ce exista atata suferinta in lume?

 

Acestea sunt intrebari de importanta cruciala cu care se framanta multi crestini. Sunt si genul de intrebari pe care le pun cei sceptici in privinta credintei.

De ce sunt crestin ofera raspunsuri convingatoare care ii vor ajuta pe crestini sa se elibereze de indoieli, iar pe cei necredinciosi ii vor ajuta sa indeparteze piedicile din calea credintei. Pornind de la teme cum sunt relativismul moral si cognoscibilitatea adevarului, cartea inainteaza spre intrebari despre credinta in Dumnezeu, plauzibilitatea Bibliei si identitatea lui Isus ca Mesia, Fiul lui Dumnezeu. Ea se incheie cu trei capitole care vorbesc despre ce inseamna sa iti iei angajamentul de a-L urma pe Cristos.

Cativa dintre ganditorii crestini de frunte ai zilelor noastre prezinta argumente clare si convingatoare in De ce sunt crestin.

Autorii textelor din volumul de fatat sunt specialisti care depun aici marturie in favoarea credintei crestine. Printre ei se numara au astronom, un inginer mecanic, trei avocati, un istoric al religiilor, un filozof, un fost ateu, un fost sceptic si un evreu crestin. Ei prezinta dovezi in sprijinul convingerilor lor cu scopul de a inlatura piedicile obisnuite ce stau in calea credintei. Dar, mai mult de atat, ei povestesc in ce fel viata lor a fost schimbata de intalnirea cu autorul Adevarului.

 

NORMAN L. GEISLER ( Ph.D., Loyola University of Chicago) este presedinte al Seminarului Southern Evangelical Seminary. A publicat nenumarate articole in reviste academicede specialitate si este autorul a peste cincizeci de carti, printre care Baker Encyclopedia of Christian Apologetics.

PAUL K. HOFFMAN este doctor in stiinte juridice la University of California din San Francisco. A fost avocat pledant timp de douazeci de ani. A publicat articole in diverse periodice.

Numar pagini:
499
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
Cartea Crestina
ISBN:
978-973-1990-49-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

De Ce Sunt Crestin?

65,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: