De mână cu Dumnezeu. Împreună cu El în lupta noastră cu păcatul

John D. Hannah

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1005
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
39,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1005

De Mana Cu Dumnezeu. Impreuna Cu El In Lupta Noastra Cu Pacatul

Crestinul crede din toata inima ca Duhul Sfant locuieste in inima lui si ca prin Hristos are acum o relatie cu Dumnezeu. Dar, in cazul multora dintre noi, intensitatea acestei relatii si nivelul devotamentului nostru fata de Dumnezeu oscileazasub influenta factorilor externi care ne alcatuiesc viata. Intentiile sincere nu ne sunt intotdeauna suficiente pentru a avea o relatie cu Dumnezeu caracterizata de cosecventa. 

In cartea de fata, John D. Hannah pune sub lupa natura vietii spirituale si afirma ca, in ciuda tuturor suisurilor si coborasurilor din calatoria noastra in calitate de credinciosi, exista totusi un stil de viata care ne permite sa pastram mereu inaintea ochilor promisiunile Dumnezeului nostru vesnic credincios. Acest stil de viata nu ne cere sa ne bazam pe propriile noastre puteri, ci pe binecuvantarea reprezentata de Cuvantul lui Dumnezeu, rugaciune si partasia cu credinciosii, ca mijloace prin care sa crestem in intimitate cu El. 

 

John D. Hannah este de peste patruzeci de ani profesor specializat in teoloie si istorie la Dallas Theological Seminary. El este, de asemenea, autor si vorbitor, invitat adesea sa vorbeasca la diferite conferinte si bisericii. 

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

De mână cu Dumnezeu. Împreună cu El în lupta noastră cu păcatul

39,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: