Stoc epuizat

Doctrina Crestina

Alister McGrath

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D799
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
Indisponibil
SKU: D799
Doctrinele par, uneori, lipsite de relevanta. Cei mai multi oameni se sperie la auzul cuvantului doctrina. Adesea, doctrina ii trimite cu gandul fie la ceva neinsemnat, fie la ceva greu de inteles. Nu de putine ori, doctrina trezeste, in mintea celor mai multi, imaginea unor teologi incrancenati, care se cearta fara nici un rost, incercand sa patrunda sensul unor cuvinte.
 
Multi crestini din zilele noastre sunt de parere ca doctrina este un lucrur lipsit de importanta pentru credinta si viata crestina. Aceste probleme sunt reale, nu sunt nascociri fanteziste. Esenta crestinismului nu este intalnirea cu Dumnezeul cel viu si plin de dragoste. Dar, daca vrem sa vorbim despre Dumnezeu, daca vem sa impartasim altora experientele cu El sau daca incercam sa explicam de ce Domnul Isus Hristos este atat de important, vom sfarsi prin a face afirmatii doctrinare.

In "Doctrina crestina", Alister McGrath isi propune sa analizeze isi sa explice scopul si locul doctrinei crestine. El ne convinge ca doctrina este reflectia responsabila si ascultatoare a bisericii asupra tainelor credintei. Doctrina apara credinta crestina de toate interpretarile incorecte si incoerente ale identitatii si ale chemarii ei si ofera credinciosilor un cadru de interpretare a aspectelor ambigue ale experientei umane. Doctrina este rezultatul firesc al gandirii crestine despre tainele credintei. De asemenea, doctrina permite interpretarea si transformarea aspectelor ambigue ale experientei umane in lume. Doctrina este cea care deschide calea formarii unei conceptii despre lume, pe baza careia pot fi transformate atitudinile crestinilor si poata fi abordata o gama larga de probleme sociale, spirituale, etice si politice.
Numar pagini:
203
Format:
16 x 23,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2006
Editura:
Logos
ISBN:
973-9212-77-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Doctrina Crestina

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: