Emanuel - O invitație pentru a-I face loc de Crăciun și oricând după aceea

Ruth Chou Simons

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2760
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
89,00lei
În stoc
Preț pentru o cantitate mai mare:

Mai jos sunt discounturile oferite pentru fiecare produs în parte pentru situația în care se comandă o cantitate anume.

Cumpără 10 - 20 şi primește 10% reducere
Cumpără 21 - 50 şi primește 15% reducere
Cumpără 51 or above şi primește 25% reducere
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2760
FĂ CA SPERANȚA CRĂCIUNULUI SĂ DUREZE ÎNTREGUL AN
 
Dacă există un nume al Domnului Isus care să cuprindă întreaga inimă a lui Dumnezeu, acesta este Emanuel – Dumnezeu este cu noi. Niciun alt nume nu exprimă în mod atât de plenar dorința veșnică a lui Dumnezeu pentru cei care Îi poartă chipul. Dumnezeu a vrut mereu ca noi să fim cu El.
 
De la autorul și artistul din spatele bestsellerurilor GraceLaced și Beholding and Becoming vine și această extraordinară explorare ilustrată de Advent care ne prezintă ce înseamnă să experimentezi în mod intim și real prezența lui Dumnezeu în viața de fiecare zi. Ruth Chou Simons te invită pe tine și familia ta să fiți parte la o perioadă a predării, pe măsură ce veți descoperi adevăratul miracol din spatele Crăciunului: în timp ce noi înaintăm în călătoria creșterii în relația noastră cu Isus, El deja a venit ca să fie cu noi pentru totdeauna.
 
Ziua de Crăciun nu este sfârșitul sărbătorilor, ci este începutul lor! Emanuel este o invitație la a ne bucura în părtășia și speranța veșnică pe care Dumnezeu ni le-a oferit din ziua când Fiul Său S-a întrupat, ajutându-ne să conștientizăm că cel mai uimitor dar al Crăciunului constă în a-L avea pe Dumnezeu alături de noi în fiecare zi a anului.
 
Ruth Chou Simons a fost premiată pentru scrierea câtorva bestselleruri, dintre care amintim GraceLaced, Beholding and Becoming și When Strivings Cease. Ea este un artist, antreprenor și vorbitor care folosește toate aceste platforme pentru a planta sămânța Cuvântului lui Dumnezeu în inima oamenilor. Prin magazinul ei online GraceLaced.com și prin comunitatea ei de pe social media, Simons, prin articole și lucrări de artă, împărtășește călătoria ei prin harul lui Dumnezeu în fiecare zi. Ruth și soțul ei, Troy, sunt părinții fericiți a șase băieți – cea mai mare aventură a lor!
 
 
Numar pagini:
240
Format:
16 x 21 cm
Coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Stephanus
ISBN:
978-606-698-067-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Emanuel - O invitație pentru a-I face loc de Crăciun și oricând după aceea

89,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Ioana
    5 21st Dec 2023

    Acest devotional mi-a adus multa pace si claritate in perioada Adventului si cu adevarat m-a ajutat ca in mijlocul agitatiei de Craciun sa Ii fac loc in inima mea "si oricand dupa aceea" pentru ca am ramas cu niste idei si decizii de la care voi beneficia si in urmatoarea perioada. Un devotional atat de pretios pentru orice femeie!

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: