Excludere Si Imbratisare

Miroslav Volf

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: E34
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
62,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: E34

Aceasta carte reprezinta o contributie majora la teologia politica actuala. Nascuta din suferintele poporului sau din Balcani, temeinic ancorata in Biblie si orientata spre un viitor cu o umanitate innoita, e o marturie minunata despre Dumnezeul care iarta si care nu-Si aminteste pe vecie, ci creeaza o comunitate noua, unde nu va exista vrajmasie. Nu exista teologie mai buna de atât pentru contextul actual al vietii si al mortii.

Jürgen Moltman, Universitatea din Tübingen

 

Excludere si imbratisare reprezinta o analiza uimitor de inteligenta a celei mai dificile provocari cu care se confrunta crestinismul zilelor noastre: cum trebuie inteleasa instrainarea insurmontabila a oamenilor din lumea in care traim, o instrainare intemeiata pe stranietatea celuilalt, pe amintirea tribala a unor rautati stravechi si pe autoamagirea tuturor grupurilor – chiar si a celor mai persecutate – aflate in conflict. O incantatoare impletire de teologie subtila, viziune istorica si sensibilitate umana, aceasta carte este imbogatita si de mostenirea identitara multietnica a autorului ei.

Lewis Smedes, Fuller Theological Seminary

 

Dr. Miroslav Volf este profesor de teologie Henry B. Wright la Yale Divinity School si director fondator al Centrului Yale pentru Credinta si Cultura. Este cunoscut pe plan international pentru lucrarile sale de teologie sistematica, etica si reconciliere. Cariera academica si internationala a profesorului Volf este marcata de ample lucrari de cercetare, publicatii premiate, conferinte de prestigiu, preocupari interdisciplinare inovatoare si initiative de reconciliere marcante. Cartea sa, Excludere si imbratisare, a fost premiata cu Grawemeyer Award in Religion in 2002 si inclusa de „Christianity Today” in primele 100 cele mai importante carti religioase ale secolului XX. Dintre cartile sale de referinta amintim: A Public Faith. On How Followers of Christ Should Serve the Common Good (2011); Against the Tide. Love in a Time of Petty Dreams and Persisting Enmities (2009); The End of Memory. Remembering Rightly in a Violent World (2006); Free of Charge. Giving and Forgiving in a Culture Stripped of Grace (2005); After Our Likeness. The Church as an Image of the Triune God (1998);Work in the Spirit. Toward a Theology of Work (1991).

Numar pagini:
394
Format:
15 x 23 cm
Tip coperta:
Brosat
Limba:
Romana
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-8282-98-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Excludere Si Imbratisare

62,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: