Femeia Care Stie Sa Astepte

Debby Jones, Jackie Kendall

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: F221
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
32,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: F221

Cum sa devenim placute lui Dumnezeu in timp ce asteptam sotul potrivit

“Femeia care stie sa astepte” este una dintre cele mai eficiente carti pe care le-am folosit iin lucrarea de ucenicie cu tinerele necasatorite. De asemenea, pentru mine insami cartea a fost o binecuvantare inca din vremea cand eram casatorita. O voi folosi cu siguranta multi ani de-acum incolo in lucrarea mea.
Brenda Rich – Decan responsabil cu consilierea studentelor din Columbia International University

Literatura actuala accentueaza parca prea mult increderea in propriile noastre puteri, si nu in puterea Salvatorului nostru. “Femeia care stie sa astepte” depaseste limitele psihologiei contemporane si ia ca fundament Cuvantul neclintit al lui Dumnezeu. Deoarece asociaza in mod creativ adevarurile biblice si evaluarea realista a problemelor cu care se confrunta tinerele astazi, aceasta carte merita un loc de cinste in biblioteca oricarei femei!
Tara D. McClary – Fost consilier al femeilor de cariera. Coordonator al lucrarii cu tinerele necasatorite in Briarwood Presbyterian Church Birmingham, Alabama.

Dupa 22 de ani de casatorie, cartea “Femeia care stie sa astepte” m-a ajutat sa patrund mai mult ca oricand sentimentul sigurantei in Cristos. Am inteles astfel ca nici tatal meu pamantesc, nici sotul meu sau altcineva nu-mi poate da siguranta, ci numai Dumnezeu. Ce principiu eliberator – nu doar pentru mine, dar si pentru sotul meu! Acum casnicia noastra este cu atat ai statornica, cu cat nu mai am asteptari nerealiste de la el.
Jimmie Davis – Coordonator al lucrarii cu surzii din First Baptist Church, Atlanta

JACKIE KENDALL, in calitatea sa de presedinte al organizatiei Power to Grow Ministries, este extreme de solicitata pentru a tine prelegeri unor oameni de toate varstele si in tot felul de circumstante ale vietii. Stilul predarii ei este direct, patrunzator, plin de umor, aducator de alinare si incurajator. Jackie locuieste cu sotul ei si cei doi copii ai lor in Florida.

DEBBY JONES, in calitate de conferentiar pentru Crossover Comunications International, a avut oportunitatea de a comunica mesajul Cuvantului lui Dumnezeu in Europa, America Latina si pretutindeni in Statele Unite ale Americii. Debby locuieste in Columbia, Carolina de Sud, impreuna cu sotul ei si cei patru copii ai lor.

Numar pagini:
175
Format:
13.8 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
Universitatii EMANUEL
ISBN:
978-973-7791-46-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Femeia Care Stie Sa Astepte

32,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: