Inainte De Amin - Max Lucado

Max Lucado

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I694
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I694

Cu totii ne rugam... din cand in cand.

Ne rugam sa ramanem treji, sa ne putem concentra, sa ramanem solvabili. Ne rugam cand tumora este declarata maligna. Cand ramanem fara bani inainte de sfarsitul lunii. Cand casnicia incepe sa se destrame. Ne rugam.

Dar oare nu ne-ar placea tuturor sa ne rugam... mai mult? Mai bine? Cu mai multa putere? Cu mai mare inflacarare, credinta si perseverenta?

Cei mai multi dintre noi avem copii de hranit, facturi de platit, termene limita de respectat, iar calendarul ne striveste bunele intentii asa cum un leu striveste un iepuras. Si avem trecutul nostru destul de pestrit cand vine vorba de rugaciune: cuvinte ezitante, asteptari neimplinite, cereri fara niciun raspuns.

Nu suntem primii care avem de luptat cu rugaciunea. Cei dintai ucenici ai lui Isus au avut si ei nevoie de indrumare. De fapt, singurele instructiuni pe care le-au cerut vreodata au fost in legatura cu rugaciunea.

Si Isus le-a dat o rugaciune. Nu o prelegere despre rugaciune. Nu o doctrina a rugaciunii. Le-a dat o rugaciune usor de rostit, de repetat si de purtat. Nu-i asa ca ti-ar prinde bine si tie o asemenea rugaciune? Un fel de rugaciune in format de buzunar si usor de memorat: Tata, Tu esti bun. Am nevoie de ajutor. Si ei au nevoie de ajutor. Iti multumesc. In Numele lui Isus, amin.

Numar pagini:
162
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Scriptum
ISBN:
978-606-8712-20-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Inainte De Amin - Max Lucado

40,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: