Indrumarul Prorocului - Daniel Muresan

Daniel Muresan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1700
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1700

Spre deosebire de predicator care vesteste Cuvantul general al lui Dumnezeu, prorocul are prin excelenta responsabilitatea de a sta la dispozitia Duhului Sfant pentru ca prin intermediul lui, Domnul sa-Si transmita Cuvantul „pentru aici si acum” si sa-L indrepte in mod specific spre o persoana, spre un grup de oameni, spre o biserica, spre o tara sau spre o intreaga generatie.
 

Prorocul, la fel ca orice alt credincios si slujitor, trebuie sa fie un suflet „invatabil” si gata astfel de a ajusta dupa Scripturi, modul de manifestare a darului pe care l-a primit din partea Domnului. Prorocul trebuie sa fie credincios Domnului transmitand cu fidelitate mesajul Duhului, insa in acelasi timp in manifestarea darului profetic, prorocul trebuie sa fie credincios revelatiei Scripturilor.
 

Daca primirea si insusirea mesajului profetic autentic aduce zidire, sfatuire si mangaiere celui caruia acesta ii este adresat, in aceeasi masura respingerea acestui mesaj poate aduce de-a dreptul drame spirituale sau de alt ordin in viata celui impotrivitor.
 

Prorocul contemporan nu trebuie sa se lase impresionat de aparentele din viata unui om sau a unei Biserici, ci el trebuie sa se bizuie pe ceea ce Domnul, care cunoaste inimile si vede in ascuns, ii descopere in viata acelui om sau a acelei Biserici.
 

Prorocul contemporan autentic nu trebuie sa-i injunghie pe prorocii mincinosi, la fel ca Ilie pe Carmel, dar cu siguranta ca Domnul vrea sa-l foloseasca pentru nimicirea si starpirea din mijlocul Bisericii Domnului, a lucrarii lor amagitoare.

 

Daniel Muresan locuieste in Brasov, slujeste ca pastor si, impreuna cu sotia lui, este binecuvantat de Domnul cu sase copii si sase nepoti. Cu ajutorul Domnului, a mai publicat: Inima si mainile pastorului (2013), Orfanii lui Dumnezeu (2015), Vindecarile divine (2016), Duhule vino! (2018), Profilul robului lui Hristos: mijlocitor si profet (2019), Suferinta impreuna cu Evanghelia (2020), Isus - Invingatorul demonilor (2020), Vorbirea in limbi noi (2020), Profilul robului lui Hristos: pastor si reformator (2021), Mana in pustiu (2021), Miere din stanca (2021), Lumina pe carare (2022), Sapte stari spirituale, ilustrate in Bisericile Apocalipsei (2022).

 

Numar pagini:
230
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
978-606-8987-81-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Indrumarul Prorocului - Daniel Muresan

35,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: