Stoc epuizat

Introducere In Studiul Noului Testament

Iosif Feher

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I652
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
105,00lei
Indisponibil
SKU: I652
Rareori am citit cu usurinta o lucrare stiintifica precum cea a pastorului Iosfi Feher din Montreal (provinci Quebec, Canada). Intrucat alcatuirea unei lucrari de acest gen necesita mult efort (cartea contine numeroase informatii teologice, istorice, lingvistice, dar si din “culisele timpului”), “Introducere in studiul Noului Testament” se distinge prin simplitatea, concizia si acuratetea limbajului, specifice unui “scriitor iscusit”.

Cartea fratelui Iosif Feher se alatura celor publicate in Romania – inainte (putine la numar) si dupa anul 1989 -, in mediul universitar ortodox (pr. Conf. Stelian Tofana, in 2000 si 2001, pr. Prof. Dr. Vasile Mihoc, in 2001, pr. I. Constantinescu, in 2002), catolic (Sorin Martiani, in 2003) si greco-catolic (pr. Ioan Vasile Botiza, in 2005). Ea este adresata atat profesorilor, elevilor si studentilor neo-protestanti in teologie, dar si oricarui crestin dornic sa afle cat mai multe despre alcatuirea si raspandirea Noului Testament, al carui Autor principal este Dumnezeu.

Noptile de cautari documentaristice, framantarile legate de anumite date istorice si dezbateri teologice, precum si timpul dedicat scrisului l-au “stors” pe autor, asa dupa cum mi-a declarat de cateva ori. Efortul a meritat: o carte de exceptie pentru biblioteca fiecarui crestin.
Leonardo Diaconu
Jurnalist

Studiul de fata reflecta o analiza atenta si riguroasa a factorilor si circumstantelor care au contribuit la formarea Canonului crestin. Volumul de informatii cuprinse intre copertile acestei carti este impresionant, dand acestui studiu o dimensiune aproape enciclopedica.
Pastor conf. Univ. Dr. John F. Tipei
Institutul Teologic Penticostal din Bucuresti

Iosif Feher a absolvit Institutul Penticostal din Bucuresti in 1995, iar licenta in Teologie a obtinut-o la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca. A slujit ca pastor asistent la Micalaca Arad pana in 2002. in paralel, a predat cursul de introducere in Noul Testament la Liceul Penticostal din Arad, iar ulterior a fost profesor asistent la Facultatea Betania din Arad. Din anul 2002 pastoreste biserica penticostala romana din Montreal, Canada.

Numar pagini:
496
Format:
14.7 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Succeed Publishing
ISBN:
978-606-92220-03

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Introducere In Studiul Noului Testament

105,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: