Invataturi Din Amos - Bob Fyall

Bob Fyall

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I653
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I653
Fie ca esti predicator, lider de studii biblice sau lider de tineret, “Colectia Invataturi Biblice” iti va fi un tovaras de incredere in studiile tale. La baza acestei colectii se afla convingerea ca atunci cand invataturile Bibliei sunt prezentate cu credinciosie, auzim clar vocea lui Dumnezeu. Foarte putine sunt comentariile care au in vedere nevoile predicatorilor sau ale invatatorilor din scolile biblice si care au ca punct de referinta predica sau studiul biblic. Predicatorul, predica, studiul biblic si ascultatorul constituie fundamentul acestei colectii.

Cartea Invataturi din Amos, scrisa de dr. Bob Fyall, se inscrie in seria volumelor aparute in aceasta colectie. Bob manifesta o pasiune deosebita pentru predicarea si invatatura din Vechiul Testament si este autorul mai multor carti, printre care se numara Focus on the Bible, volumul despre Daniel.

Evidentiind mai intai o serie de abordari care pot sta la baza unei serii de predici sau studii inspirate din cartea Amos, Bob explica textul prin intermediul a noua studii. Fiecare capitol incearca sa ne conduca de la text la predica, combinand expunerea riguroasa cu aplicatia relevanta si pastrand in permanenta in atentie ideea centrala a pasajului. Fiecare capitol se sfarseste cu o schita de predica sau studiu biblic.

Invataturi din Amos nu numai ca va incuraja la predici si invataturi eficiente din cartea Amos si din alte carti profetice, ci va servi totodata la constientizarea relevantei mesajului profetic pentru zilele noastre.

Dr. Bob Fyall
este director la Rutherford House, Edinburgh, incepand cu anul 2003. In cei 14 ani care au precedat aceasta functie, Bob a pregatit studenti pentru lucrarea crestina in Cranmer Hall, St. John’s College, Durham, si a pastorit o biserica in care a luat amploare o importanta lucrare cu studentii. A scris mai multe comentarii, printer care sic el dedicat cartii Daniel.

Numar pagini:
166
Format:
12.9 x 20.1 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Faclia
ISBN:
978-973-8448-66-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Invataturi Din Amos - Bob Fyall

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: