Stoc epuizat

Iubeste-L Pe Dumnezeu Din Toata Inima!

Rodica Filip

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I348
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
24,00lei
Indisponibil
SKU: I348

Rodica Filip este vocea celei ce striga in pustiul Olteniei cu bucuria femeii, care a descoperit izvoare proaspete cu apa pentru suflet. Parasind zona de confort si siguranta, a ales sa nu se uite in urma, ca sotia lui Lot, ci impreuna cu sotul ei, sa sape fantani ale mantuirii in zonele cele mai aride.
Experimentand ea insasi pustiul, in toate formele: financiar, afectiv, spiritual... isi tese experientele in fiecare fila a acestei carti, cu transparenta si vulnerabilitate, dar in acelasi timp, cu increderea neclintita in Isus, Unicul si Singurul care poate da Apa vie. Multe alte femei care trec prin experiente similare, vor fi incurajate si ridicate prin viata Rodicai, care este un indicator catre adevarata Sursa de putere si restaurare.
DIN TOATA INIMA, asa este acest "intai nascut" al unei scriitoare din generatia tanara, care cu siguranta, va inmulti familia, inca mica, a cartilor crestine romanesti.
Angela Tiprigan


Rodica Filip este casatorita cu Mircea si au trei baieti: Samuel, Emanuel si Stefan. Impreuna slujesc femeilor si barbatilor din Oltenia, fiind dedicati in ucenicizarea acestora, in cadrul bisericilor locale si in penitenciare.

Numar pagini:
161
Format:
14,4 x 19,8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Apollo
ISBN:
978-973-87481-9-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Iubeste-L Pe Dumnezeu Din Toata Inima!

24,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: