Lupta Fiecarui Barbat

Stephen Arterburn, Fred Stoeker, Mike Yorkey

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: L235
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: L235
Provocarea fiecarui barbat... lupta pe care fiecare barbat o poate castiga.

De la televiziune la internet, de la ziare si inregistrari video, barbatii sunt asaltati in permanenta de imagini senzuale. Este imposibil sa eviti asemenea tentatii... dar, din fericire, nu imposibil sa te ridici deasupra lor.

Spulberand ideea ca barbatii nu sunt in stare sa-si controleze gandurile proprii si nici privirile ratacitoare, Lupta fiecarui barbat impartaseste istorisirile multor barbati care ai scapat din capcana imoralitatii sexuale si prezinta un plan de lupta practic, detaliat pentru orice barbat care doreste puritatea sexuala, fiind un ajutor perfect pentru barbatii care au cazut in trecut, pentru cei care vor sa ramana tari in prezent si pentru toti cei care vor sa reziste ispitei in viitor.

Aceasta carte este adesea explicita in modul in care coautorii descriu lupta din trecut (ale lor si ale altora) pentru puritate sexuala. De dragul comunicarii oneste cu cititorii care au parte de lupte asemanatoare, ne-am propus sa fim directi, fara sa ofensam insa, usurand astfel confruntarea fiecarui barbat cu necuratia lui.

Cartea contine o sectiune speciala pentru femei, conceputa pentru a le ajuta sa-i inteleaga si sa-i sustina pe barbatii pe care ii iubesc.

Stephen Arterburn este fondator si presedinte al "New Life Clinics", gazda a programului national de radio New Life Live!, initiatorul conferintelor Women of Faithm vorbitor cunoscut la nivel national si autor al peste douazeci de titluri de mare succes.

Fred Stoecker scrie si vorbeste barbatilor e tema puritatii sexuale si lucreaza in cadrul "echipelor de reabilitare" unde ajuta la reabilitarea pastorilor care s-au pocait de adulter.
Numar pagini:
237
Format:
14.5 x 20 cm
Tip coperta:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
SBRO
ISBN:
978-973-8983-31-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Lupta Fiecarui Barbat

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: