Mesajul Noului Testament - Mark Dever

Mark Dever

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M372
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
100,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M372
NOUL TESTAMENT ne ofera relatarea modului in care au fost implinite promisiunile facute de Dumnezeu in Vechiul Testament – si ceea ce inseamna acest lucru pentru noi. Natiunea lui Israel avea multe sperante: speranta ca li se va da un eliberator, speranta unei partasii restaurate cu Dumnezeu si speranta ca in lume se va face dreptate. Noul Testament ne arata cum au fost tinute aceste promisiuni si cum sunt ele implinite in viata noastra, a acelora care suntem crestini.

Mark Dever studiaza contextul istoric, organizarea si temele teologice ale fiecarei carti din Noul Testament in lumina promisiunilor facute de Dumneze in Vechiul Testament. Mesajul lui este mesajul Noului Testament, adica mesajul unei sperante implinite.

„Iata un set de predici pline de vigoare, savoare, antrenante, concentrate asupra vietii si centrate in Dumnezeu, care survoleaa in mod excelent intreg Noul Testament: cu adevarat o resursa din care te poti inspira si de pe urma careia castigi multe foloase. Dr. Dever este un puritan imbracat in straiele secolului al XXI-lea, ceea ce se si vede.”
J.I. Packer, profesor de teologie, Regent College

„Mark Dever stie ca crestinii nu pot fi puternic influentati de Biblia pe care nu o cunosc. Asa ca aici avem antidotul: un survol biblic care ne reveleaza contururile si frumusetile peisajului Noului Testament pentru ca aceasta sa devina un relief geografic familiar sufletului nostru. Cartea aceasta va binecuvanta multe vieti.”
R. Kent Hughes, pastor, College Church

„O panorama pastorala a intregului Nou Testament, izvorata din inima unui predicator care doreste ca poporul lui sa cunoasca si sa traiasca adevarul. Aceste expuneri sunt bogate din punct de vedere teologic, veridice din punct de vedere biblic si incarcate cu superbe introduceri, ilustrari si aplicatii.”
J. Ligon Duncan III, pastor principal, First Presbyterian Church

„Fie ca esti un crestin care-si doreste sa inteleaga mai bine Biblia, fie ca esti un pastor care cauta sa predice „tot sfatul lui Dumnezeu”, aceasta unica si inestimabila resursa iti pune la dispozitie o comoara e cunoastere care te va sluji multi ani.”
C.J. Mahaney, Sovereign Grace Ministries

„Aceasta remarcabila serie de studii rezumative asupra cartilor Noului Testament ii va ajuta pe toti crestinii sa patrunda adanc in Cuvantul lui Dumnezeu, iar invatatorilor le va oferi cunostintele necesare pentru a-i educa pe altii. Ele ne dezvolta gandirea, ne incalzesc inima si ne starnesc vointa.”
Vaughan Roberts, rector, St Ebbe’s Church

„Mesaje profetice transmise din inima capitalei natiunii, aceste introduceri in cele mai marete adevaruri ale fiecarei carti a Noului Testament sunt specifice lui Mark Dever. Cercetarea lui Dever este turnata in aceasta carte sub forma de adevaruri care vor transforma persoana, biserica sau natiunea.”
Paige Patterson, presedinte, Southwestern Baptist Theological Seminary

„Sa fi devenit expuerea biblica o arta pierduta? Nu stiu daca detii aceasta carte! Cartea este un giuvaer care ar trebui sa existe in biblioteca fiecarui crestin.”
R. Albert Mohhler, Jr., presedinte, Southern Baptist Theological Seminary

MARK DEVER este pastor principal al bisericii Capitol Hill Baptist Church din Washington DC, si drector executiv al organizatiei 9Marks. Dr. Dever a scris si a contribuit la scrierea mai multor carti despre sanatatea spirituala a bisericii si desspre conducerea bisericii.

Numar pagini:
515
Format:
18 x 24,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
ISBN:
978-973-8448-90-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Mesajul Noului Testament - Mark Dever

100,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: