Mesajul Vechiului Testament - Mark Dever

Mark Dever

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M395
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
135,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M395

VECHIUL TESTAMENT ne prezinta istorisirea promisiunilor pe care Dumnezeu le-a facut poporului Sau. Dincolo de suprafata lui oarecum obscura se ascunde magnificul adevar despre dragostea si puterea lui Dumnezeu. Pe toate paginile lui cititorul poate gasi promisiuni dupa promisiuni pe care i le face Dumnezeu si care sunt toate implinite in Noul Testament - in intruparea lui Isus Cristos.

Autorul Mark Dever ii introduce pe cititori in intregul glorios al Vechiului Testament pentru ca ei sa poata intelege tabloul complet al maretiei lui Dumnezeu si taina promisiunilor Sale.

„Pentru multi crestini Vechiul Testament este confuz si descurajator. Cartile sale sunt lungi si ne prezinta o cultura profund diferita de cultura noastra. Predicile lui Mark Dever nu ne scutesc de lecturarea Vechiului Testament, dar ne ofera un ajutor minunat in intelegerea lui. Dever explica temele majore ale fiecarei carti cu o claritate demna de cele mai alese aprecieri, iar cartea lui straluceste prin modul in care transmite mesajul Vechiului Testament pentru zilele in care traim noi. Iata un rezumat al Vechiului Testament usor de inteles si edificator din punct de vedere spiritual.”
- THOMAS R. SCHREINER

„Avem in fata un proiect maret, poate unii ar zice nebunesc, dar Mark Dever a inregistrat un succes stralucitor. Cartea nu este un simplu manual de studiu; este o culegere de predici pline de putere. Nu suntem introdusi in graba in mesajul fiecarei carti a Bibliei, ci, mai presus de toate, ne simtim confruntati de Dumnezeul nostru maret si suntem chemati sa ascultam de Cuvântul Sau viu.
- VAUGHAN ROBERTS

„In aceste predici distinctive, Mark Dever reuseste sa reuneasca in jurul dezbaterilor de baza ale oricarei carti biblice trei preocupari pe care ar trebui sa le aiba fiecare predicator devotat al Cuvântului lui Dumnezeu: continut teologic, iscusinta exegetica si aplicatie pastorala. Suntem invitati la o plimbare prin Biblie pe care merita s-o facem!”
-TIMOTHY GEORGE

„Mark Dever a facut un mare serviciu comunitatii crestine prin publicarea acestor predici. Materialul are competente academice, dar este prezentat intr-o maniera extrem de accesibila si cu aplicatii relevante. Cu un accent pus asupra cristologiei si asupra aplicarii la viata crestina a Vechiului Testament, aceasta carte ii ajuta pe cititori sa patrunda in esenta teologiei pe care o are fiecare mesaj al cartilor biblice.”
- DAVID PETERSON

„Mark Dever a scris o carte necesara si a scris-o extrem de bine. Cu o inima de pastor, o minte de erudit si cu legatura de dragoste a unui prieten, Dever il introduce pe cititor in mod clar si creativ in mesajul unei carti care a schimbat lumea, dar fata de care cultura contemporana ramâne in mare masura distanta. Aceasta carte este plina de caldura, stimulativa, directa si profunda. Ea va fi o resursa de mare valoare pentru individ, grupuri de studiu, biserici, necredinciosi si credinciosi deopotriva. Dever il conduce pe cititor intr-o calatorie memorabila prin cartea cea mai captivanta si remarcabila care a fost scrisa vreodata.”
-JOHN SHOUSE

„De mult mi-am dorit o carte care sa dezgroape bogatiile Vechiului Testament - care sa-l asiste atât pe pastorul din amvon, cât si pe credinciosi in lecturarile lor meditative. Iata acea carte.”
-C. J. MAHANEY


MARK DEVER este pastor principal al bisericii Capitol Hill Baptist Church din Washington, D.C., si director executiv al organizatiei 9Marks. Dr. Dever a scris si a contribuit la scrierea mai multor carti despre sanatatea spirituala a bisericii si despre conducerea bisericii, printre care cartile publicate de editura Crossway, Nine Marks of a Healthy Church, The Deliberate Church si volumul insotitor al celui de fata Mesajul Noului Testament.
 

Numar pagini:
824
Format:
18 x 24,3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Faclia
ISBN:
978-973-8448-89-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Mesajul Vechiului Testament - Mark Dever

135,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: