Minunata Aventura A Bibliei

Tim Lale

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M378
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M378

Daca te numeri printre parintii care se confrunta cu intrebari de tipul: “Cum a aparut Biblia? Cand au fost scrise cartile biblice? Cine a stability care carti erau inspirate si care nu? Nu cumva scribii care au copiat textele sacre au facut si greseli? De ce ne vorbeste Dumnezeu prin Biblie?”, atunci trebuie sa pui cartea aceasta in mana copilului tau!

Simplu si la obiect! Asa este prezentata Minunata Aventura a Bibliei de-a lungul secolelor!

Anticipand intrebarile si nedumeririle cu care se confrunta cei mai fragezi cautatori ai adevarului, Tim Lale reface parcursul Cartii cartilor, oferindu-le celor mici raspunsuri si, nu in ultimul rand, motive sa se increada in Cuvantul lui Dumnezeu.

Autorul realizeaza o incursiune succinta in istoria tumultoasa a Cartii care a schimbat fata lumii. Pornind pe urmele lui Moise, ale profetilor alesi de Dumnezeu si ale scribilor care s-au ocupat de copiereaa laborioasa a textelor, Tim Lale ajunge la perioada marcata de schimbari a Evului Mediu, la traducerile care s-au facut in diverse parti ale lumii si la dovezile arheologice care intaresc si reafirma autenticitatea Bibliei.

Claritatea expunerii, imbinata in mod armonios cu consecventa argumentarii, evidentiaza in permanenta contrastul dintre vointa lui Dumnezeu si vointa omului, dintre planul lui Dumnezeu si alegerea omului.

Ravnita, cercetata si iubita, dar in egala masura controversata si renegata, Biblia a avut mereu un impact covarsitor asupra oamenilor.

Minunata Aventura a Bibliei de-a lungul secolelor este dovada fireasca si lamurita a faptului ca, in fata mesajelor pline de putere venite din partea lui Dumnezeu, omul, fie el mai mic sau mai mare, nu poate decat sa-si deschida mintea si inima sis a primeasca speranta pentru viitor.

 

Pe langa activitatea pastoral, Tim Lale, autorul volumului de fata, lucreaza ca editor, scriitor si professor de engleza la Southern Adventist University din California. Coautor al volumelor: Jesus in My Shoes, Islam & Christianity in Prophecy, Ten Who Came Back, If Tomorrow Comes, The Gift, Tim Lale este impilcat, totodata, in diverse proiecte pentru tineri si adolescent.

Numar pagini:
79
Format:
20,8 x 27,9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-663-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Minunata Aventura A Bibliei

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: