Misiunea Discovery - O Calatorie In Viata Apostolului Petru

John Hardwick

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M31
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
29,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M31

Misiunea Discovery. O călătorie în viața apostolului Petru este un manual care conține tot ce aveți nevoie pentru 5 zile de tabără sau club biblic de vacanță pentru copiii între 5-11 ani. Ingredientele materialului îl fac să fie pe placul copiilor și să transmită un mesaj biblic profund și actual prin introduceri, ilustrări ale temelor, șcentele cu familia Știe-tot, scenete pentru teatru cu păpuși cu Mimi și Coco, povestiri biblice prezentate în mod creativ, întrebări recapitulative, lucru manual, jocuri și fișe de lucru.

Manualul folosește tema spațiului galactic pentru a explora un alt spațiu: viața împreună cu Domnul Isus! Folosindu-se de exemplul unuia dintre cei mai apropiați ai Domnului Isus, Petru, materialul explorează cinci calități pe care le vedem la Petru, dar care sunt vitale și pentru credincioșii de azi! Acestea sunt: Întoarcerea către Isus și alegerea de a-L urma; Încrederea în Domnul Isus; Iertarea pe care o cerem când cădem; Transformarea realizată în noi de Domnul Isus; Pregătirea pe care trebuie să o avem în credința noastră, gata pentru călătoria ce ne așteaptă.

Materialul include o lecție completă pentru organizarea unui eveniment special, care poate fi adaptat pentru tabere, cluburi biblice de vacanță, întâlniri de școală duminicală sau club biblic săptămânal.

Numar pagini:
66
Format:
20.5 x 29 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Misiunea Discovery - O Calatorie In Viata Apostolului Petru

29,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: