null
29,00lei
Distribuie

Misiunea Discovery - O calatorie in viata Apostolului Petru

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

29,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei,

Specificaţii

Numar pagini:
66
Format:
20.5 x 29 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017

Descriere

Misiunea Discovery. O călătorie în viața apostolului Petru este un manual care conține tot ce aveți nevoie pentru 5 zile de tabără sau club biblic de vacanță pentru copiii între 5-11 ani. Ingredientele materialului îl fac să fie pe placul copiilor și să transmită un mesaj biblic profund și actual prin introduceri, ilustrări ale temelor, șcentele cu familia Știe-tot, scenete pentru teatru cu păpuși cu Mimi și Coco, povestiri biblice prezentate în mod creativ, întrebări recapitulative, lucru manual, jocuri și fișe de lucru.

Manualul folosește tema spațiului galactic pentru a explora un alt spațiu: viața împreună cu Domnul Isus! Folosindu-se de exemplul unuia dintre cei mai apropiați ai Domnului Isus, Petru, materialul explorează cinci calități pe care le vedem la Petru, dar care sunt vitale și pentru credincioșii de azi! Acestea sunt: Întoarcerea către Isus și alegerea de a-L urma; Încrederea în Domnul Isus; Iertarea pe care o cerem când cădem; Transformarea realizată în noi de Domnul Isus; Pregătirea pe care trebuie să o avem în credința noastră, gata pentru călătoria ce ne așteaptă.

Materialul include o lecție completă pentru organizarea unui eveniment special, care poate fi adaptat pentru tabere, cluburi biblice de vacanță, întâlniri de școală duminicală sau club biblic săptămânal.

Cumpărate frecvent împreună:

Misiunea Discovery - O calatorie in viata Apostolului Petru
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi