Modeland o inima de copil - Tedd Tripp

Tedd & Margy Tripp

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10207
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
24,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10207

Incepand de la interactiunea cu colegii, pana la educatia si corectarea pe care o primesc acasa, copiii isi interpreteaza propriile experiente prin prisma dorintei de a raspunde celor mai importante intrebari cu care se confrunta: Cine sunt eu? De ce sunt in lumea asta? Astfel, trebuie sa le oferim copiilor nostri un cadru biblic consistent si convingator, pentru a-i ajuta sa inteleaga lumea pe care a creat-o Dumnezeu si care este menirea lor in aceasta lume.
 
Modeland o inima de copil este o unealta esentiala care completeaza "Pastorind o inima de copil". Instruirea pe care le-o acorzi nu are in vedere doar informarea mintii lor, ci are ca scop fundamental convingerea pe care trebuie sa si-o insuseasca privitor la intelepciunea si roadele pe care le pot culege umbland pe caile lui Dumnezeu. Intipareste adevarul in inima copilului tau, nu pentru a-l controla sau a-l manipula, si pentru a-l calauzi spre cea mai mare bucurie si dericire pe care o poate experimenta: desfatarea in Dumnezeu si in binecuvantarile care sunt pe caile Lui.


"Biblica. Practica. Pastorala. Acest volum deosebit de profund, care abordeaza formarea copiilor evlaviosi, este tot ce ne-am putea dori de la autorul care ne-a pus in maini "Pastorind o inima de copil". Valoarea incontestabila a acestei lucrari consta in faptul ca se focalizeaza pe atat de importanta, dar deseori neglijata esenta a cresterii copiilor pe baze biblice: Evanghelia harului. Sunt bucuros sa recomand acest volum."
John MacArthur

Daca sit u esti (asa cum sunt si eu) unul dintre sutele de mii care au gasit Pastorind o inima de copil de mare ajutor si foarte profunda, atunci cu siguranta te vei bucura de Modeland o inima de copil. Sotii Tripp au darul de a prezenta adevarurile biblice referitoare la cresterea copiilor in moduri deosebit de practice, punandu-L mereu pe Dumnezeu in centru, bazate intru totul pe Evanghelie si cu multa compasiune. Daca ai nevoie de ajutor si de o nadejde puternica in procesul de crestere a copiilor tai – si care parinte nu are – citeste aceasta carte.
Donald S Whitney

Sotii Tripp au mai scris o carte care poate da o noua forma stilului nostrum de crestere a copiilor si care va vea un impact direct in viata nepotilor nostril. Modeland o inima de copil ii va ajuta pe parinti sa evite manipularile managementului comportamental si amenintarile care au marcat cresterea copiilor nostril si care sunt intalnite deseori si in biserica zilelor noastre. Recomand aceasta lucrare din toata inima.
Elyse Fitzpatrick

Ca parinti a sase copii neastamparati, am gasit sfaturile de crestere a copiilor ale lui Tedd si Margy Tripp pur si simplu ca fiind cele mai bune. In oceanul de materiale de crestere a copiilor de pe piata din zilele noastre, Modeland o inima de copil este o stanca solid ape care putem sta. Daca reluam procesul de acolo unde Pastorind o inima de copil l-a lasat, aceasta noua carte se dovedeste a fi limpede, biblica si foarte practica. Daca ai copii, trebuie sa-I cunosti pe Tedd si Margy Tripp.
Kirk si Chelsea Cameron

Numar pagini:
162
Format:
15.8 x 22.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Carmel Print
ISBN:
978-973-7738-15-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Modeland o inima de copil - Tedd Tripp

24,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: