Natura Domnului Hristos - Roy Adams

Roy Adams

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1103
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1103

Natura Domnului Hristos - Roy Adams

Discutiile avand ca subiect natura Domnului Hristos au dat multe batai de cap teologilor. Dificultatea a stat in faptul ca se generau multe alte intrebari foarte importante: Ce este acela pacat? Exista un pacat stramosesc? Cum arata un sfant? Care este legatura dintre sfintenie si desavarsire? Va fi o ultima generatie desavarsita?

Constient ca Ellen White a spus: „Aveti grija, multa grija, cum insistati asupra naturii umane a lui Hristos”, autorul Roy Adams, profesor de teologie si publicist adventist, raspunde rational, cu Biblia si Spiritul Profetic, la intrebarile de mai sus. Sunt prezentate perspectivele principale aduse in discutie in cadrul acestui dialog, analizand ce s-a intamplat in 1888 sau in 1957, la publicarea cartii Questions on Doctrine.

Cand pacatul nu e vazut doar ca o rautate manifestata extern prin razvratire si viclenie, ci si ca o incapacitate constientizata intim prin ratarea tintei in mod repetat sau prin deformarea morala, atunci tocmai natura Domnului Hristos – a Celui facut una cu noi, dar fara pacat – e solutia la criza noastra ca indivizi si ca biserica!

Numar pagini:
136
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
ISBN:
9789731015750

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Natura Domnului Hristos - Roy Adams

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: