Perspective noi - Elena Istrate

Elena Istrate

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2162
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2162

O problemă serioasă a zilelor noastre – mai cu seamă printre cei mai tineri – este lipsa timpului, sau mai bine zis nerăbdarea. Obișnuiți să avem totul la distanță de un click, am dori să captăm tot dintr-o atingere fie experiență, fie soluții pentru tot mai multele încurcături existențiale, fie noi orizonturi!

Ei bine, asta e mai greu! Dar nu imposibil! Mai există pe ici pe colo prin hățișurile vieții marcaje sau indicatoare menite să-ți însenineze perspectivele, să te scoată la un liman...

Cartea pe care o ții în mână vine dinspre cineva ca tine – o tânără confruntată cu provocări și întrebări, cu dorințele și atracțiile de care nimeni nu-i scutit. Și pentru că a beneficiat de Busola și Ghidul adecvat, a aflat Calea și îți împărtășește revelațiile și cuceririle ei! Vei fi uimit să le regăsești, printre ele, pe ale tale! Așa că s-ar putea să ieși în câștig: economisești timp, eviți eșecuri, și te îmbogățești cu posibile soluții! Și cel mai important, ai șansa să-ți faci încă un Prieten!   

Paginile acestea – care conțin istorie și teologie, poezie și povești de viață, sfaturi și aforisme – s-ar mai putea numi „Cu inima pe masă” – citește-le tot așa, atent și sincer, și poți avea șansa unor noi începuturi sau mai bine zis, găsirea adevăratului Prieten!

Elena Istrate

 

Numar pagini:
126
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
979-606-698-059-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Perspective noi - Elena Istrate

40,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: