Pledoarie Pentru Viata

Scott Klusendorf

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P659
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
50,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P659

„Scott Klusendorf a creat o resursa minunata care-i va pregati pe sustinatorii pozitiei pro-viata sa comunice intr-un mod mai creativ si eficient pe masura ce se implica in cultura noastra. Pledoarie pentru viata este temeinic documentata, bine scrisa, logica, limpede si incarcata de afirmatii pline de miez si memorabile. Cei care sunt deja in tabara pro-viata vor fi pregatiti; cei indecisi vor fi probabil convinsi. Cititorii care doresc sa vorbeasca in numele celor care nu pot vorbi pentru ei insisi vor gasi aici multe informatii. Recomand cu multa caldura aceasta carte.”
RANDY ALCORN, autor al unor carti de succes

 

„Scott Klusendorf aduna informatiile si metodele de aparare a dreptului la viata pe care-l comunica atat de eficient intr-o carte ale carei invataturi ofera o incontestabila si clara expunere rationala in favoarea sanctitatii si demnitatii vietii, nascuta ori nenascuta. Este o unealta deosebita pentru laicul a carui pozitie este pentru viata, dar care nu intelege premisele pe care se bazeaza credinta sa ori care nu se simte pregatit sa apere sau sa dezbata chestiunea in fata altora.”
CHUCK COLSON, fondator al Prison Fellowship.

 

„Pledoarie pentru viata a stabilit un nou standard pentru apologetica pro-viata. Intr-un mod suficient de accesibil pentru persoana laica, Scott a articulat si a respins fiecare obiectie majora si minora din partea taberei pro-alegere adusa pozitiei pro-viata.”
BARBARA SHACKELFORD, director executiv al A Women’s Pregnancy Center, Tallahassee, Florida

 

....va recomand cu caldura si responsabilitatea specialistului - care a adus pe lume foarte multi copii sanatosi, inteligenti si frumosi, care nu au fost avortati ca urmare a consilierii acordate de catre mine mamelor aflate in… criza - sa lecturati cu atentie cele patru parti ale acestei lucrari si sa meditati cu responsabilitate la necesitatea validarii dreptului fundamental al celui nenascut, al Creatiei Divine, de a veni pe lume. Si, exact cum nu ucidem copii la nastere sau dupa nastere, va indemn sa nu cereti ginecologilor sa ucida copii nenascuti.
Extras din Prefata la editia in limba romana de  Conf. Univ. Dr. TIBERIU POP
Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea
Sef-sectie OB4 Maternitatea Oradea
 
 
SCOTT KLUSENDORF este presedinte al Life Training Institute in cadrul caruia conduce cursuri de instruire a celor ce sustin pozitia pro-viata. Fiind un inflacarat vorbitor in multe dintre intalnirile pe care le are, prezentarile pro-viata ale lui Klusendorf au fost evidentiate de organizatii prestigioase precum Focus on the Family, Truth that Transform si American Family Radio. Scott a absolvit cursurile UCLA si este autorul lucrarii Pro-Life 101.

Numar pagini:
375
Format:
14.2 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-606-8247-19-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Pledoarie Pentru Viata

50,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: