Ploaia De Munte

Eileen Crossman

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P833
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P833

"Multe teorii despre spriritualitate circula in lume, dar nu par sa faca vreo diferenta in jur. Dar am descoperit ca mesajul crucii lui Isus Hristos are putere. Cand lumina a patruns in launtrul meu, eram ca un om care fusese gata sa moara de sete, iar dintr-o data i-a fost oferit accesul la un izvor de apa rece... Aveam atat de multe de invatat! Era de parca Dumnezeu imi spunea: Tu imi ceri sa fac o lucrare mare intre populatia Lisu; Eu vreau sa fac o lucrare mare in tine insuti." 

 

James Fraser avea doar 22 de ani cand a abandonat o cariera promitatoare ca inginer si a plecat in China. A fost o dragoste la prima vedere pentru poporul Lisu din provincia Yunnan. Tot restul vietii a calatorit in saua calului, pe drumuri anevoioase de munte, ostenindu-se pentru a le duce vestea buna despre Hristos.

Intesata cu scrisori personale, situatii amuzante si istorisiri magnifice despre viata de misioanr in China, aceasta biografie superba scrisa de fiica sa se remarca prin purtarea de grija necontenita a lui Dumnezeu si puterea Sa impotriva intunericului.

 

Eileen Fraser Crossman, cea de-a doua fiica a lui James si Roxie Fraser, este absolventa a Universitatilor din Oxford si Londra. Impreuna cu sotul ei preda in diferite scoli crestine. In prezent locuiesc in Massachusetts.

Numar pagini:
238
Format:
14.7 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
Succeed Publishing
ISBN:
978-606-8218-60-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Ploaia De Munte

25,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: