23,00lei
Distribuie

Ploaia de munte

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

23,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
238
Format:
14.7 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
Succeed Publishing
ISBN:
978-606-8218-60-1

Descriere

"Multe teorii despre spriritualitate circula in lume, dar nu par sa faca vreo diferenta in jur. Dar am descoperit ca mesajul crucii lui Isus Hristos are putere. Cand lumina a patruns in launtrul meu, eram ca un om care fusese gata sa moara de sete, iar dintr-o data i-a fost oferit accesul la un izvor de apa rece... Aveam atat de multe de invatat! Era de parca Dumnezeu imi spunea: Tu imi ceri sa fac o lucrare mare intre populatia Lisu; Eu vreau sa fac o lucrare mare in tine insuti." 

 

James Fraser avea doar 22 de ani cand a abandonat o cariera promitatoare ca inginer si a plecat in China. A fost o dragoste la prima vedere pentru poporul Lisu din provincia Yunnan. Tot restul vietii a calatorit in saua calului, pe drumuri anevoioase de munte, ostenindu-se pentru a le duce vestea buna despre Hristos.

Intesata cu scrisori personale, situatii amuzante si istorisiri magnifice despre viata de misioanr in China, aceasta biografie superba scrisa de fiica sa se remarca prin purtarea de grija necontenita a lui Dumnezeu si puterea Sa impotriva intunericului.

 

Eileen Fraser Crossman, cea de-a doua fiica a lui James si Roxie Fraser, este absolventa a Universitatilor din Oxford si Londra. Impreuna cu sotul ei preda in diferite scoli crestine. In prezent locuiesc in Massachusetts.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi