Stoc epuizat

Printre Canibalii Din Malekula

Roy Brandstater

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 11552
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
Indisponibil
SKU: 11552

De-a lungul secolelor, mulți au suferit martirajul ca răspuns la această poruncă a lui Hristos. Și nimeni nu a fost mai curajos și mai autentic decât bărbații și femeile care au acceptat chemarea de a împărtăși vestea bună a lui Isus printre canibalii din Pacificul de Sud. Acești tineri misionari au acceptat provocarea și au înfruntat pericolele misiunii de a sluji unui popor păgân și ostil, niște oameni care își erau singuri lege, care trăiau și mureau în singurul mod pe care îl știau: fără Dumnezeu și fără speranță.

Dintre cele optzeci de insule ale arhipelagului Noile Hebride (Vanuatu), insula Malekula era cea mai primitivă, cea mai păgână, cea mai crudă. Nu exista nicio urmă de dragoste umană, acolo domneau lipsa de afecțiune și răutatea. Începând cu mijlocul secolului al XIX‑lea și până la sfârșitul secolului XX, pionierii misionari au înfruntat pericolele, au suferit de febră, s-au luptat cu elementele naturii și și-au dat viețile. Printre canibalii din Malekula este povestea lor.

Această înregistrare plină de culoare prezintă povestea concretă a unor eroi creștini: C.H. Parker, Harold Carr, A.G. Stewart, Norman și Alma Wiles, Will și Louisa Smith și familiile Ross James și Don Nicholson, care sunt comemorați aici ca exemple de devotament, perseverență și curaj creștin. Canibalii din Malekula este mai mult decât o poveste misionară. Este o relatare documentată despre minuni, drame, tragedii și victorii în ce privește salvarea a mii de oameni, care au fost scoși din întunericul cel mare la speranță și vindecare în Numele lui Isus.

 

Numar pagini:
250
Format:
14.1 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
evs
ISBN:
978-973-101-702-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Printre Canibalii Din Malekula

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: