Puteri Si Domnii

John Warwick Montgomery

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P651
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P651
O incursiune fascinanta in paranormal, supranatural si in misterele profetiei, ghicirii, perceptiei extrasenzoriale, astrologiei, vindecarilor miraculoase etc.

Ti s-a intamplat vreodata... "sa stii" ceva ce se petrecea la mare distanta? "sa simti" o prezenta straina in camera? "sa ghicesti" vesti rele inainte ca ele sa soseasca? "sa recunosti" un loc pe care nu l-ai vazut niciodata?
 
Puteri si domnii ... Explica si interpreteaza aceste evenimente infioratoare, precum si multe altele, care fascineaza fara incetare oamenii de pretutindeni. In cartea aceasta vei gasi raspunsuri bine argumentate la intrebari ca: Poate cineva sa proiecteze imagini pe un film polaroid? Cum pot unii oameni sa prezica viitorul? Care este sensul real al cartilor de Tarot? Exista vreo legatura intre demoni si bolile mentale? Istorie, marturie, fabulatie, realitate: o prezentare captivanta, completa si originala, total credibila, a unor fenomene si aparitii "nefiresti", care au inflacarat imaginatia oamenilor secole de-a randul!

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Puteri Si Domnii

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: