Stoc epuizat

Rapirea Bisericii

Robert Van Kampen

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: R284
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
14,00lei
Indisponibil
SKU: R284
Fiind in pragul unui nou secol, interesul pentru vremurile din urma creste mereu si intrebarile critice la care trebuie sa raspunda orice om care studiaza profetiile vremurilor din urma sunt urmatoarele: cum trebuie inteleasa Scriptura cand vorbeste despre Anticrist - literal sau alegoric si daca Anticristul si persecutia lui vor exista cu adevarat, biserica va trebui sa treaca prin aceasta perioada de persecutie sau va fi luata - rapita - inainte de inceperea acestei perioade de incercari? Teologii de astazi din America dezbat cu ardoare aceste intrebari.

Adevarul problemei este urmatorul: Biblia nu putea fi mai clara in privinta raspunsului la aceste intrebari, nu putea fi mai deslusita si mai simpla. Rapirea bisericii - raspunsuri clare si simple prezinta cititorilor aceste raspunsuri intr-un mod usor de citit la un nivel accesibil care nu sacrifica insa importanta studiului.

"Sunt un sarman teolog care ma lupt inca cu aceste mari probleme. Bob Van Kampen a intrat in viata mea ca un uragan teologic si m-a determinat sa studiez Biblia mult mai mult decat in ultimii 35 de ani si sa vad ca-mi spunea ea despre vremurile din urma. Traim intr-o lume caracterizata de un astfel de analfabetism biblic incat multi crestini nici nu stiu ce este rapirea. Bob este un harnic studios al Bibliei care este gata sa mearga impotriva curentului. Daca iubesti Cuvantul lui Dumnezeu vei gasi in aceasta carte inspiratie si provocare la studiu. Daca intr-adevar credem ca El va veni in curand vom lucra la intreaga capacitate sa facem cunoscuta Evanghelia Lui in lumea intreaga.

George Verwer, International Director, Operation Mobilization
Numar pagini:
197
Format:
14.3 x 19.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
1997
Editura:
Multimedia
ISBN:
973-9278-06-X

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Rapirea Bisericii

14,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: