Râsul Sarei

Jacqueline Jules

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3378
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
34,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3378

Dumnezeu îi promisese lui Avraam că va avea o mulțime de urmași – la fel de numeroși ca stelele cerului! Însă anii au trecut, iar Avraam și Sara, soția lui, tot nu aveau copii. Într-o zi, trei străini au ajuns la corturile unde locuiau cei doi soți. Sara i-a auzit spunându-i soțului său că, în curând, ea și Avraam vor fi părinți.

„O, dar sunt prea bătrână!” a râs Sara în sinea ei. Însă Dumnezeu nu Își uită promisiunile…

Jacqueline Jules este autoarea mai multor cărți pentru copii, între care: Avraam Îl caută pe DumnezeuThe Ziz and the Hanukkah MiracleNoah and the ZizThe Hardest WordOnce Upon a Shabbos și Clap and Count. A fost, de asemenea, bibliotecară la o școală primară. Poeziile și textele sale în proză au fost publicate în numeroase reviste, între care Highlights for ChildrenCricket și Cicada. Are doi fii de vârstă adultă și locuiește cu soțul ei în Arlington, Virginia (SUA).

Natascia Ugliano și-a obținut licența în arte la Academia de Arte Frumoase din Brera, Italia. A ilustrat mai multe cărți, între care: Avraam Îl caută pe Dumnezeu (de Jacqueline Jules), Storm Treasure (de Anne Adeney) și The Little Mermaid (de Hans Christian Andersen, ediție îngrijită de Anne Adeney). Locuiește în Milano, Italia.

 

Numar pagini:
36
Format:
23,5 x 23,8 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
EVS
ISBN:
9786060875529

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Râsul Sarei

34,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: