Romani 8/17-39 - Perseverenta Sfintilor

Martyn Lloyd-Jones

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: R296
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
85,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: R296

In acest volum autorul arata modul in care apostolul isi aduce argumentul privitor la siguranta mantuirii la un climax maret. Modul in care el avanseaza cu certitudine de la un argument la altul, adunand unul peste altul, este uimitor, si constituie exemplul suprem de logica inspirata. Facand lucrul acesta, el ne aduce fata in fata cu tema fundamentala a Bibliei – planul si scopul de rascumparare concepute de Dumnezeu inainte de timp si de intemeierea lumii si desfasurarea intregii istorii umane de la crearea initiala la gloria finala.

Pretutindeni in lume, in cele mai diverse situatii, pot fi gasiti crestini, barbati si femei, extrem de indatorati slujirii doctorului D. Martyn Lloyd-Jones, care timp de treizeci de ani a fost pastorul bisericii Westminster din Londra. Cea mai lunga serie de expuneri ale sale (1955-1968), care in prezent se publica in limba romana, se inspira din cea mai importanta dintre epistolele Noului Testament.

Publicat din serie pana in prezent:
Romani – Evanghelia lui Dumnezeu capitolul 1
Romani – Dreapta judecata a lui Dumnezeu capitolele 2:1-3:20
Romani – Ispasirea si justificarea capitolele 3:20-4:25
Romani – Siguranta mantuirii capitolul 5
Romani – Omul nou capitolul 6
Romani – Legea capitolele 7:1-8:4
Romani – Fiii lui Dumnezeu capitolul 8:5-17
Romani – Perseverarea sfintilor pana la capat capitolul 8:17-39

Nascut in partea de sud a Tarii Galilor, Dr. Lloyd-Jones si-a facut stagiatura ca medic in spitalul Sfantul Bartolomeu, iar dupa aceea a lucrat ca medic si a fost asistentul renumitului Lord Horder. Dup ace s-a lasat de medicina, ca sa slujeasca ca pastor, a devenit pastoral unei biserici presbiteriene din Aberavon din Tara Galilor. A slujit in aceasta biserica pana in anul 1938 cand s-a mutat la Londra pentru a lua parte la lucrarea de pastor impreuna cu Dr. G. Campbell Morgan, care a iesit la pensie in anul 1943, in Biserica Westminster de pe strada Buckingham Gate. Aceasta lucrare de pastorat a durat 30 de ani, dupa care Dr. Lloyd-Jones a iesit la pensie in august, 1968. Dupa iesirea la pensie s-a angajat intr-o lucrare de predicare mult mai intense si in scrierea unor carti in care s-a implicat pana aproape de moartea sa, in anul 1981.

Numar pagini:
485
Format:
13.8 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Faclia
ISBN:
978-606-8247-18-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Romani 8/17-39 - Perseverenta Sfintilor

85,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: