Rugaciunea - Aflarea Adevaratului Camin Al Inimii - Foster

Richard Foster

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: R386
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
52,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: R386

"Adevarul este ca fiecare dintre noi se apropie de rugaciune animat de o intreaga amestecatura de motive si stari sufletesti -- altruiste si egoiste, induratoare si rauvoitoare, iubitoare si resentimentare. De fapt, in viata aceasta noi niciodata nu putem deosebi limpede binele de rau, ceea ce e curat de ceea ce e necurat. Insa am ajuns sa inteleg un lucru, si anume ca Dumnezeu este indeajuns de mare incat sa ne primeasca pe toti, cu toata amestecatura asta a noastra, si pentru aceasta nu trebuie sa fim straluciti, sau curati, sau plini de credinta, sau oricum altcumva. Aceasta inseamna har, si prin har nu doar suntem mantuiti, ci si traim prin el, Si ne si rugam prin el." -- RICHARD FOSTER, citat din "Rugaciunea"

Considerata cea mai buna lucrare scrisa in epoca moderna pe tema rugaciunii crestine, aceasta carte ce ne poate schimba viata exploreaza cele trei "miscari" spirituale ale rugaciunii, oferind un abecedar sensibil, cald si captivant care ne ajuta sa intelegem, sa experimentam si sa exersam multele forme de rugaciune. Foster defineste procesul rugaciunii, corecteaza cele mai comune conceptii gresite despre rugaciune si ne arata calea catre rugaciunea de contemplatie, de vindecare, de binecuvantare, de iertare, de odihna si multe altele.

Intoarcerea catre rugaciune se aseamana cu intoarcerea acasa, spune Foster. "Nimic nu-ti da un mai puternic sentiment de bine, sentimentul ca asta am fost creati sa fim si sa facem. In acelasi timp insa ne confruntam cu mari taine. Cine oare nu s-a luptat cu enigma rugaciunii fara raspuns? Cine nu s-a mirat cum de o persoana finita poate sta in comuniune cu Creatorul infinit al universului? Cine nu s-a intrebat daca nu cumva rugaciunea este, la urma urmei, doar manipulare psihologica, nimic mai mult? Facem, desigur, tot ce ne sta in putinta pentru a raspunde acestor intrebari dificile. Insa cand am spus tot ce era de spus, cand am facut tot ce s-a putut face, parca tainele acestea raman pe mai departe fara raspuns. In astfel de momente, trebuie sa invatam cum sa acceptam aceste taine si sa ramanem linistiti in prezenta lor."

Acest ghid accesibil, bogat si demn de incredere ne arata cum diferitele forme ale rugaciunii ne pot indrepta spre inlauntru, inspre transformarea personala, in sus catre intimitate cu Dumnezeu, si in afara, pentru a-i sluji pe cei de langa noi. "Rugaciunea: Aflarea adevaratului camin al inimii" a castigat numeroase premii, inclusiv titlul Cartea anului oferit de Christianity Today, si medalia de aur oferita de Evangelical Christian Publishers Association.

Richard Foster este autorul catorva carti devenite bestselleruri, inclusiv "Disciplinele spirituale" si "Streams of Living Water". Este fondator al Renovare, o miscare intrabisericeasca dedicata reinnoirii Bisericii sub toate expresiile sale, si editor general al "The Renovare Spiritual Formation Bible".

Numar pagini:
329
Format:
14.4 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
KERIGMA
ISBN:
978-973-8960-75-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Rugaciunea - Aflarea Adevaratului Camin Al Inimii - Foster

52,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: