Stoc epuizat

Sanctuarul sufletului - Richard J. Foster

Richard J. Foster

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3109
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
34,00lei
Indisponibil
SKU: SS3109

Inima lui Dumnezeu tânjește să aibă o părtășie plină de dragoste cu tine

În această carte, autorul te va îndruma cu iscusință să îți aprofundezi relația cu Dumnezeu. Îmbinând cu măiestrie citate și istorisiri din viețile înaintașilor noștri în credință, dar și experiențe autentice cu Dumnezeu din propria trăire, Richard Foster are o abordare extrem de clară și practică.

Sufletul tău poate deveni un sanctuar unde să ai părtășie cu Dumnezeul întregului univers, Cel care te cunoaște pe deplin și te iubește ca nimeni altul. Paginile acestei cărți îți pot arăta calea într-acolo.

„Această carte mi-a schimbat viața cu mai bine de treizeci de ani în urmă și m-a ajutat să dobândesc o părtășie autentică și vibrantă cu Dumnezeu, practicând disciplina tăcerii și a ascultării.”
-- James Bryan Smith, autorul cărții Dumnezeu cel bun și frumos

„Cartea lui Foster despre rugăciune mustește de profunzime și învățături consistente, invitând cititorul la o relație cu Dumnezeu, cu Cel care este preocupat de fiecare aspect al ființelor noastre.”
-- Ruth Haley Barton, autoarea cărții Ritmuri sacre

„Richard Foster reușește din nou să ne îmbogățească și pe noi din lucrarea la care se pricepe atât de bine: el sapă adânc până la rădăcina învățăturii primilor creștini ancorați în credință și ne face părtași la viața devoțională bazată pe disciplina rugăciunii.”
-- Eugene H. Peterson, traducătorul Bibliei The Message

 

RICHARD FOSTER este autorul câtorva titluri devenite bestselleruri, dintre care amintim: Disciplinele spirituale: Calea maturității creștineTânjirea după Dumnezeu și Smerenia în viața credinciosului. De asemenea, Foster este fondatorul organizației Renovaré, o mișcare dedicată înnoirii Bisericii lui Isus Cristos în toate expresiile ei diverse, precum și editorul ghidului de studiu The Life With God Bible.

 

Numar pagini:
168
Format:
13,5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-252-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Sanctuarul sufletului - Richard J. Foster

34,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: