Stoc epuizat

Semne Ale Dragostei Sale

Daniela Delibas

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S48
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
Indisponibil
SKU: S48

Oare, Tu, Dumnezeul din Cerul Inalt, ne mai vezi?

Aceasta a fost intrebarea care s-a ridicat ca un strigat disperat al unei inimi indurerate de mama, catre tronul lui Dumnezeu. Dar nici merii, nici ciresii, nici prunul si nici chiar nucul sub ale carui crengi ma adapostesc in acest loc al partasiei sfinte, nu au adus prin fosnetul lor vreun raspuns de la Dumnezeu. Asa ca am pasit inapoi in casa, cu inima mahnita si atat de intristata...
A doua zi insa Dumnezeu mi-a raspuns la intrebare. El mi-a spus:
"Asculta, fiica, Eu, Dumnezeu din Cerul Inalt, iti vorbesc!"

Iar felul in care mi-a vorbit si mi-a mangaiat inima in acea zi a fost ca un semn minunat al dragostei Lui, pentru mine si casa mea! El, Dumnezeu din Cerul Inalt, a privit in acea zi la starea intristata a roabei Sale si mi-a raspuns la intrebarea pe care I-am adresat-o in taina.
Ce Minunat este Dumnezeu! El ne trimite la tot pasul semne ale dragostei Sale, semne care atesta prezenta si dragostea Lui in vietile noastre! In cartea Iov este scris: Dumnezeu incarca norii cu aburi si-i risipeste scanteietori; Ii face sa para ca o nuia cu care loveste pamantul sau ca un semn al dragostei Lui! (Sublinierea imi apartine).

In aceasta carte intitulata Semne ale dragostei Sale vreau sa va impartasesc momente speciale din viata mea traite cu Dunezeu in vremuri de bucurie, dar mai ales in vremuri de incercare. Un nor in forma de inima creionat special pentru mine pe cer de degetul lui Dumnezeu, un inger care mi-a comandat un taxi sau un verset special prin care Dumnezeu a vorbit inimii mele intristate, toate acestea au fost ca niste semne minunate ale dragostei Sale, trimise direct din Cerul Sau Inalt! Iar aceste semne m-au tinut tare chiar si atunci cand totul in jur se prabusea!

Dumnezeu iti trimite si tie semne ale dragostei Sale! Le-ai descoperit? Te-ai bucurat de ele? Deschide-ti inima si observa-le si in viata ta! Nu sunt simple coincidente ci sunt semne ale dragostei Sale ! Si pretuieste-le! Sunt divine!

Te invit sa citesti Semne ale dragostei Sale, sa intelegi cat de minunat lucreaza Dumnezeu in vietile copiilor Sai si sa descoperi apoi semnele dragostei Sale lasate si in viata ta! Dumnezeu face semne si minuni in dreptul celor care Il slujesc!

Daniela Delibas

Numar pagini:
287
Format:
14.3 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Little Lamb
ISBN:
978-606-648-150-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Semne Ale Dragostei Sale

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: