Stoc epuizat

Steaua din vis - Charles Dickens

Charles Dickens

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3103
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
Indisponibil
SKU: SS3103

Charles Dickens scrie o poveste scurtă plină de sensibilitate despre un băiat a cărui soră moare după o perioadă de durere. Aparent nu îi mai rămâne nimic decât amintirea. Și totuși a mai rămas ceva. Este vorba despre o stea de care se minunau ei în fiecare seară. Steaua îi apare în vis băiatului și deschide o lume minunată, o lume în care sora lui este împreună cu îngerii. Ce comunică această lume? Care este mesajul stelei pentru băiat?

Cum să-ți păstrezi fascinația într-o lume umbrită de durere? Știind că dragostea este mai puternică decât moartea, iar speranța, visul și imaginația fac viața mai bună.

 

Charles Dickens (1812-1870) a fost un romancier englez din epoca victoriană. În timpul vieții sale, Dickens a fost foarte popular, operele sale fiind publicate în serii în diverse reviste săptămânale, iar capitolele lucrărilor lui erau așteptate cu nerăbdare de cititori. Considerat unul dintre cei mai mari scriitori ai limbii engleze, a fost profund preocupat de problemele sociale, acestea fiind teme majore în operele sale, iar scrierile lui au avut un rol important asupra îmbunătățirii condițiilor de muncă. Printre cele mai populare titluri ale sale se numără Un colind de CrăciunMarile speranțeOliver TwistDavid Copperfield și Poveste despre două orașe. Ca dovadă a popularității sale, scrierile lui Charles Dickens nu au încetat niciodată să fie republicate.

 

Numar pagini:
52
Format:
14,5 X 16 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Lira
ISBN:
978-630-6594-06-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Steaua din vis - Charles Dickens

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: