Suferinta vindecata prin iubire - Liliana Gheorghe-Luca

Liliana Gheorghe-Luca

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2600
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
32,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2600

Suferința vindecată prin iubire” este o apariție de excepție a Editurii Noua Speranță și totodată volumul de debut al scriitoarei creștine Liliana Gheorghe-Luca.

Romanul captivează prin originalitate, stil și întoarceri neașteptate de situație. Prin lecturarea lui cu siguranță veți fi mult îmbogățiți spiritual.

Puteți să-l luați cu voi în vacanță, puteți să-l faceți cadou celor dragi, dar mai mult decât atât, poate fi folosit în procesul de consiliere creștină sau ca start în viața de căsnicie.

Este recomandat de profesori, profesori universitari și scriitori.

 

Despre autor

Născută pe plaiuri muscelene, la Câmpulung, județul Argeș, Liliana Gheorghe-Luca a cochetat, rând pe rând, cu artele, pedagogia, psihologia și teologia, deținând titlurile de institutor în psihopedagogie, conferit de Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, și de licențiat în teologie, conferit de Universitatea „Ovidius” din Constanța. A fost dintotdeauna pasionată de muzică, dar și de domeniul social-filantropic și misionar, urmând cursurile școlii de misiune transculturală „Iso Kirja”, din Finlanda, lucrând ca voluntar în orfelinate și implicându-se în consilierea și coordonarea unor grupuri de adolescenți și tineri. În prezent, locuiește în București, împreună cu soțul și cu cei trei copii ai lor.

Numar pagini:
228
Format:
14,8 x 21 cm
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Noua Speranta
ISBN:
978-606-8829-40-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Suferinta vindecata prin iubire - Liliana Gheorghe-Luca

32,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: