Sunt Un Tata Bun?

Josh McDowell

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S716
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: S716
* * *

 
„Ca tanar tata, eram foarte temator. Ma simteam atat de nepregatit si imi era teama ca vremurile si cultura imi vor rapi copiii. Stiam ca nu exista garantii, dar m-am gandit ca daca as putea gasi un model perfect de tata si m-as lua dupa acesta, as avea o sansa de izbanda.”
Josh McDowell


* * *

Multi recunosc ca bajbaie in incercarea de a indeplini toate cerintele impuse de casnicie, cariera si roul de tata. Majoritatea dintre ei se simt prinsi in capcana programelor de munca incarcate si a stresului generat de acestea. Multi se simt limitati datorita lipsei deprinderilor practice care tin de rolul de tata, datorita unei casnicii dificile sau a modelelor nesanatoase din propriile lor vieti. Mai mult decat atat, provocarile rolului de tata sunt astazi mai mari ca oricand. Traim intr-o societate care a respins in mare masura notiunile de adevar si moralitate, o societate care a pierdut fara sa-si dea seama abilitatea de a deide ce este adevarat si ce este bine, o societate in care adevarul a devenit o chestiune de gust, iar moralitatea a fost inlocuita de preferinte individuale, ridicand in slavi sexualitatea si violenta si care se amuza de betie si vulgaritate.

In cartea de fata, fiecare capitol se concentreaza pe cate o calitate diferita a Tatalui ceresc si sugereaza moduri specifice de abordare a  rolului de tata. Printr-o viziune biblica si ilustratii clare, vei descoperi cum sa devii tatal care le transmite copiilor sai valori solide si care ii ajuta sa ia decizii morale corecte in viata.
Numar pagini:
198
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2005
Editura:
Scriptum
ISBN:
973-87379-4-X

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Sunt Un Tata Bun?

40,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: