Tanjirea Dupa Dumnezeu

Richard Foster

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: T41
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
52,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: T41
Gandeste-te la momentul in care ai experimentat ultima oara prezenta lui Dumnezeu

Experimentarea cu adevarat a dragostei lui Dumnezeu ne da gustul bunatatii si al dragostei Sale fata de noi, insa, adesea, momente ca acestea se duc repede. Suntem distrasi de viata. Constienta si intelegerea personala isi pierd din vigoare, in timp ce tanjirea dupa experimentarea prezentei Lui in felul acesta creste din nou. In aceste pagini poti sa iti implinesti acea tanjire, dezvoltandu-ti capacitatea de a primi dragostea lui Dumnezeu si de a raspunde la aceasta.

Aici, Richard Foster si Gayle Beebe, ambii lideri cu experienta in formarea spirituala, iti fac cunostinta cu oameni din trecut care L-au cunoscut pe Dumnezeu intr-un mod profund. Fiecare persoana te ajuta sa intelegi una dintre cele sapte cai fundamentale spre intimitatea cu Dumnezeu care au fost dezvoltate de-a lungul istoriei crestine. Capitolele sunt impartite pe sectiuni, fiecare segment incadrand o figura importanta si incheidu-se cu o meditatie si cu o rugaciune.

Aceasta resursa bogata poate sa te indrume spre aceeasi intimitate profunda cu Dumnezeu, expunandu-te la lucrarea de transformare realizata de Duhul.

“Izvoarele de apa vie care au fost sapate de inaintasii nostri s-au umplut de moloz si de gunoi religios datorita spiritualitatii consumatorului american. La fel ca Isaac care a sapat din nou fantanile tatalui sau pe caer le-au astupat filistenii, Richard J. Foster si Gayle D. Beebe au curatat, pentru noi. Aceste surse adanci de crestere si de formare din punct de vedere crestin. Asa se face ca sunt fantani peste tot. Foloseste aceasta carte pentru propria-ti galeata.”
Eugene H. Peterson

Aceasta este o desfatare pentru minte si pentru suflet. Este gandirea crestina si opera sufleteasca dintre cele mai autentice si mai ample, facute accesibile intregii lumi. Ar fi foarte greu sa citesti aceasta carte fara sa-ti creasca inima.
John Ortberg

Lecturarea cartii “Tanjirea dupa Dumnezeu” este ca pasirea intr-o incapere nefamiliara si gasirea unui grup minunat de frati si de surori cruciali si geniali in felul lui Cristos. Autorii au deschis usile inspre “bogatiile nepatrunse ale lui Cristos” Va invit sa intram.
Dallas Willard

Numar pagini:
354
Format:
14,9 x 22,9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-973-8998-66-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Tanjirea Dupa Dumnezeu

52,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: