Teologia biblică despre viață și moarte în consilierea creștină - Mihai Emanuel Micula

Mihai Emanuel Micula

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2677
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2677

• Cum pot ajuta o persoană care a pierdut pe cineva drag?
• Ce cuvinte să folosesc pentru a fi eficient în astfel de circumstanțe?
• Ce se întâmplă cu sufletul celui care a murit?
• Există o viață de dincolo?
• Dacă da, care sunt destinațiile reale?
Acestea sunt doar câteva din întrebările cu care fiecare dintre noi ne confruntăm. De aceea, te invit să parcurgem împreună o frumoasă și captivantă călătorie, în care, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom încerca să găsim răspunsuri la aceste întrebări și multe altele!


A trăi și a muri sunt verbe gemene și care revendică o bună pregătire. Scriptura și tradiția creștină le pune mereu în aceeași frază, considerându-le inseparabile. Tocmai de aceea Biserica a tratat mereu cu seriozitate subiectul, alocând resurse și atitudini potrivite. Aceeași perspectivă o regăsim și-n cartea de față. Autorul ei – cu o pregătire ambivalentă: psihologică și teologică – ne propune o reflecție erudită și utilă. Textele biblice își dau mâna cu studiile laice, rigoarea analitică face casă bună cu simțul pastoral. Un material binevenit, lămuritor și instructiv.
— pastor dr. Gheorghe Mocan

Într-o vreme în care societatea se confruntă cu multe suferințe, o lume atinsă de decadența umană, care implicit aduce și consecințe nefavorabile și atât de distincte, această carte este o încurajare și un ajutor atât pentru cel în suferință, cât și pentru cel care îl consiliază. Prezentând răspunsuri la întrebările pe care le întâlnim în viața personală, familială și socială, autorul cărții susține cu convingere și curaj perspectiva biblică cu privire la aceste adevăruri, care poate aduce rezolvare, liniște și vindecare. Consider că este o carte relevantă și atât de necesară pentru oameni, în acest moment al istoriei.
— pastor dr. Mihai Micula, președinte al Comunității Baptiste Oradea


Mihai Emanuel Micula este pastor al Bisericii Baptiste „Betel” din Satu Mare. Este căsătorit cu Denisa, iar Dumnezeu i-a binecuvântat cu o fetiță, pe nume Estera Eloise.
Mihai este licențiat în asistență socială în cadrul Universității București (UB) și de asemenea este licențiat în teologie în cadrul Institutului Teologic Baptist din București. A finalizat cursurile de master din cadrul Facultății de Teologie Baptistă din București, iar în prezent studiază în cadrul programului de master, din cadrul Institutului Internațional TCM.

Numar pagini:
112
Format:
13,5 x 20,5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-235-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Teologia biblică despre viață și moarte în consilierea creștină - Mihai Emanuel Micula

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: