null

Teologia pe intelesul celor mici

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

100,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
268
Format:
22.2 x 22.2 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Scriptum
ISBN:
9789544074562

Descriere

Adevaruri profunde, prezentate simplu
Aceasta carte frumos ilustrata conduce copiii intr-o poveste plina de aventura, mister si entuziasm in care vor descoperi adevaruri transformatoare despre Dumnezeu, despre ei insisi si despre lumea care-i inconjoara.

„Marty Machowski a scris o carte de teologie sistematica fermecatoare, adevarata si cuprinzatoare, pe intelesul copiilor. Si e genul de carte pe care o poti citi copiilor in repetate randuri. Cei mici se vor bucura de ilustratiile deosebite in timp ce parintii le vor citi. Daca sunt mai mari, vor dori sa o citeasca pe cont propriu. Ce altceva ai putea cere de la o carte crestina pentru copii?”
DON WHITNEY, Profesor de Spiritualitate biblica, Decan asociat la School of Theology, The Southern Baptist Theology Seminary

„Iubesc cartile bune, pentru copii, iar aceasta este una cu adevarat frumoasa atat in ceea ce priveste continutul ei, cat si vizual. Machowski se coboara la nivelul copiilor si le spune cea mai minunata poveste a tuturor timpurilor. Si cea mai buna parte este ca este si adevarata!”

Cumpărate frecvent împreună:

Teologia pe intelesul celor mici
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi