Categorii

 Se încarcă… Te rugăm să aştepţi...
  • Contul meu

Termeni şi condiţii

SC Editura Stephanus SRL
Str. Bibescu Voda, nr. 1, bl. P4, sector 4, Bucuresti
Banca: BCR, Contul: RO33 RNCB 0082 0954 7721 0001
J40/23541/2007; RO22935630
Tel: 021/335.65 77, email: office@stephanus.ro

Tarifele si livrarea
Preturile afisate pe site includ TVA. In cazul cartilor, acesta este de 5%. In cazul celorlalte produse este de 20%. Preturile nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, la finalizarea comenzii, in functie de localizarea destinatiei (in Bucuresti, in tara) si varianta de transport agreata. In cazul in care, valoarea unei comenzi depaseste 150 lei, iar destinatia este in interiorul tarii, livrarea este gratuita. Daca valoarea comenzii este mai mica de 150 lei, se vor aplica urmatoarele tarife de livrare:

Prin Fan Courier (prin curier expediem doar in orasele in care Fan Courier are sediu)
- in Bucuresti - 15 lei / livrare
- in tara - 15 lei / livrare

Pentru livrarile in afara tarii, se adaugă automat costurile de transport in functie de tara destinatara, de greutate și categorie de produs, plata fiind posibila doar online, cu cardul.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Desi ne straduim sa avem updatate la zi informatiile pe site, se poate intampla ca unele titluri/produse sa nu fie disponibile, chiar daca, pe site apar in stoc. In acest caz vei fi instiintat si, numai daca doresti, poti inlocui produsul cu unul asemanator. Termenele de livrare mentionate nu depind numai de noi ci si de furnizorii si de curierii nostri.

Datele tale
Datele stocate despre tine sunt prelucrate in conditii de siguranta, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare. Stocam informatiile tale – numele, adresa de email, telefon, cnp, comenzile efectuate, etc – pentru a-ti putea asigura servicii cat mai bune. Aceste date sunt necesare pentru a putea intocmi facturile, chitantele, avizele de expeditie aferente comenzii tale. Fara aceste date nu putem sa iti onoram comanda.
Conform Legii nr. 677/2001 ai dreptul sa accesezi si sa intervii asupra datelor tale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei.

Drepturile de autor (Copyright)  
Intregul continut al site-ului www.stephanus.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Editura Stephanus S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.stephanus.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@stephanus.ro