20,00lei
Distribuie

Tezaurul intelepciunii biblice - Proverbe

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

20,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
157
Format:
13.7 x 20.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2005
Editura:
Faclia
ISBN:
973-8448-13-1

Descriere

Cartea Proverbelor „este impregnata cu o intelepciune practica a carei valabilitate se pastreaza in timp si in afara timpului", observa Stephen Voorwinde in prefata acestei lucrari.

De prea multe ori insa aceasta comoara de intelepciune ramane nedescoperita. incercarea de a afla tot ce spun Proverbele despre un anumit subiect poate fi o sarcina dificila. Dar nimic nu este mai relevant pentru realitatile zilelor noastre si mai necesar pentru societatea contemporana ca si intelepciunea oferita prin inspiratie divina in Cartea Proverbelor.

Acest manual este conceput pentru a-l ajuta pe cititor sa aprofundeze mesajul proverbelor biblice. Fiecare verset din Proverbe este clasificat si redat in intregime pentru referiri usor accesibile. Cele peste cincizeci de categorii tematice includ proverbe despre:
 
Manie, Sfatuire, Educatie, Hrana, Lacomie, Locuinta, Dreptate, Dragoste, Omul sarac, Stapanire de sine, Vorbire, Violenta, Femei, Lucru.

Fie ca este folosit in cadrul studiului de grup, la pregatirea rapida a lectiilor sau ca ajutor pentru momentele de meditatie, acest oportun tovaras de studiu biblic ne pune la indemana intelepciunea lui Dumnezeu pentru a o folosi in rezolvarea problemelor din viata noastra.
Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi