Tori Iese Din Carapace - Atunci Cand Te Simti Singura

Jayne V. Clark & Joe Hox

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000930
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
45,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000930

Tori Iese Din Carapace - Atunci Cand Te Simti Singura

Familia Testoasei Tori se muta intr-un loc nou, langa un lac linistit. Si, din acest motiv, Tori va trebui sa frecventeze o alta scoala. Pe parcursul primei zile ea observa cum toti ceilalti colegi au prieteni, insa ea este singura. Ba mai mult, ii este si foarte teama ca va fi respinsa. Profesoara Testoasei Tori, Domnisoara Minnick ii aminteste ca Isus este un Prieten bun intotdeauna.

Tori iese din carapace prezinta tuturor copiilor, atat celor care citesc cat si celor carora li se citeste, adevarul Evangheliei si ofera consiliere biblica familiilor care se confrunta cu singuratatea.

Jayne V. Clark, MAR, este un membru fondator al echipei CCEF. Ea este un consilier cu o experienta de peste treizeci de ani, dar si un ravnit conferentiar. Jayne este autoare a catorva carti de buzunar precum: Single and Lonely; Finding the Intimacy You Desire si Healing Broken relationships; What to Do When You’ve Been Hurt, dar si a multor articole despre consiliere.

JOE HOX a crescut la o ferma din sudul orasului Iowa, unde, ori de cate ori nu trebuia sa taie ciulinii sau sa hraneasca porcii, desena. Toata lumea stia, dupa randurile de fan strambe pe care acesta le facea, ca va fi artist, nu fermier. Joe a absolvit Dordt College cu o diploma de licenta in Arta si Educatie, iar Masterul la University of Nebraska. In prezent, locuieste cu sotia si cei patru copii in Pella, Iowa, unde este ilustrator si profesor de arta.


Cartea se incheie cu o sectiune speciala in care putem invata felul biblic in care sa raspundem atunci cand ne simtim singuri.

 

Aceste carti sunt construite cumva altfel decat clasicele carti pe care parintii le citesc seara copiilor. Ele sunt carti de consiliere dedicate copiilor, carti care ii ajuta sa vada, prin povesti captivante, felul in care credinta este profund legata de fiecare aspect al vietii de zi cu zi, inclusiv de durerile si gandurile lor. Acest lucru face ca aceasta serie sa fie una unica.
David Powlison, (1949–2019) director executiv al Asociatiei Psihologilor Crestini din America.

Cand copiii nostri erau mici, le citeam in mod constant - si daca aceste carti ar fi fost disponibile, ele ar fi ajuns printre preferatele noastre. Prin simplitate dar si o doza serioasa de povesti pline de farmec, imbinand asa de frumos situatiile de viata cu harul pe care Dumnezeu il revarsa peste noi, aceste randuri au sansa de a deveni memorabile pentru fiecare copil. Textul este asa de frumos completat de catre imagini! Remarcabil! Sunt convins ca familiile tinere vor iubi aceste carti.
D. A. Carson, profesor de Noul Testament, Trinity Evangelical School, Deerfield, IL;

Oh, imi plac la nebunie aceste carti. Fiica mea, Kim, care se lupta cu o anumita dizabilitate pur si simplu le iubeste. Intotdeauna se intinde catre ele si rade cu pofta la fiecare gluma. Le-am citit si nepotilor mei. Desenele sunt fermecatoare!
Paul E. Miller, autor al cartii O viata de rugaciune

Numar pagini:
40
Format:
22.50 x 22.50 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
Gramma
ISBN:
978-606-8987-65-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Tori Iese Din Carapace - Atunci Cand Te Simti Singura

45,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: