null
49,00lei
Distribuie

Trecerea la oceanul albastru

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

49,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
353
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Publica
ISBN:
978-606-722-326-2

Descriere

Cartea include numeroase exemple inspirate din lumea reala ale unor lideri din diverse industrii si organizatii care au facut trecerea de la oceanele rosii ale concurentei intense la oceanele albastre larg deschise, aplicand procesul si instrumentele deschise aici. Veti afla:

- de ce puteti rata ocazii imense de crestere cand va concentrati pe concurenta si cum sa va extindeti ideea de strategie dincolo de competitie.

- de ce este limitant sa considerati distrugerea si perturbarea creativa ca fiind surse de inovare si cum va puteti dezvolta prin crearea lipsita de perturbatii.

- cum poate oricine, din orice organizatie sa treaca din oceanele rosii in cele albastre, folosind procesul sistematic in cinci pasi din Trecerea la oceanul albastru.

- de ce increderea angajatilor este esentiala pentru a va crea si a va pune in aplicare strategia de dezvoltare si cum s-o obtineti

- de ce nu trebuie sa va realizati strategia de dezvoltare pe baza conditiilor existente din mediu si din industrie si cum le puteti modela in favoarea voastra, pentru a va dezvolta.

Cumpărate frecvent împreună:

Trecerea la oceanul albastru
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi