Stoc epuizat

Un har neglijat: inchinarea in familia crestina - Jason Helopoulos

Jason Helopoulos

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2530
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
26,50lei
Indisponibil
SKU: SS2530

Redescopera cel mai bogat mijloc al harului pentru familie Revigorarea inchinarii in familie este una dintre cele mai incurajatoare tendinte din crestinismul modern. Totusi practica este inca rara. Cele mai multe case crestine sunt inca lipsite de ceea ce ar trebui sa fie altarul familiei, care candva a reprezentat norma pentru urmasii lui Cristos. Sunt putini cei din zilele noastre care au vazut sau au avut parte de inchinare in familie. Bogata atat in reflectii teologice, cat si in aplicatii practice, cartea Un har neglijat este un instrument binevenit si foarte necesar pentru cei dornici sa reinvie aceste practici in casele lor sau sa fie o incurajare pentru altii. Chiar si mai incurajatoare decat continutul acestei carti, este perspectiva ca cititorii ei vor imbratisa si vor aplica aceste practici care nu tin cont de vremuri si-L vor slavi pe Dumnezeu in casele lor. - Voddie Baucham, Jr. (Pastor cu predicarea la Biserica Baptista „Family Grace” din Spring, Texas si autor al cartilor Family Driven Faith si Family Shepherds)

„Puritanii au crezut ca unul dintre cele mai mari motive pentru care lipsa de evlavie a inundat natiunea lor a fost neglijarea inchinarii in familie. Cartea cu adevarat utila a lui Jason Helopoulos despre acest subiect important este scurta, motivanta, realista si practica. Daca deja va inchinati in cadrul familiei, aceasta carte va va incuraja si va va ascuti mintea. Daca nu o faceti inca, atunci ea v-ar putea foarte bine schimba familia pentru totdeauna. Cumparati-o, cititi-o, discutati-o cu prietenii in grupurile voastre mici – si, dincolo de toate acestea, puneti-o in practica!” - Joel R. Beeke (Presedinte al Seminarului Teologic Reformat Puritan din Grand Rapids, Michigan)

„«Inchinarea in familie.» Cu totii stim ce greu este de practicat. Poate ca sunteti dornici sa incepeti un timp devotional in familie, dar nu stiti de unde sa porniti. Poate ca v-ati impotmolit intr-o rutina a plictiselii marcate de neastampar. Poate ca ati oscilat intre neglijarea cu buna intentie si datoria manata de vinovatie. In cartea Un har neglijat, Jason apara cu argumente biblice inchinarea in familie si ofera din belsug un ajutor intelept si practic despre cum sa incepeti. Totul pe scurt, astfel incat parintii cu copii mici vor aprecia. Daca sunteti interesati sa incepeti momentele devotionale in familie pentru prima data sau sa revitalizati o traditie pierduta a familiei, permiteti-i lui Jason sa va descopere harul inchinarii in familie.” - C.J. Mahaney (Pastor senior al Bisericii „Sovereign Grace” din Louisville, Kentucky)

Jason Helopoulos este pastorul bisericii prezbiteriene University Reformed Church din East Lansing, Michigan, S.U.A. Alaturi de sotia sa, Leah, pastoresc, in primul rand, biserica din familia lor si anume pe Gracen si pe Ethan. Scrie regulat pentru revista The Tabletalk si pentru pagina web The Gospel Coalition. Este parte din The Gospel Reformation Network, Alliance of Confessing Evangelicals si Malawi Reformation Network. El a mai scris Let the Children Worship, The New Pastor’s Handbook, These Truths Alone: Why the Reformation Solas are essential for our faith today, The Promise: The Amazing Story of Our Long-Awaited Savior si Covenantal Baptism. Mai multe despre Jason gasiti la: 
www.universityreformedchurch.org

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Un har neglijat: inchinarea in familia crestina - Jason Helopoulos

26,50lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: