Categorii

 Se încarcă… Te rugăm să aştepţi...
  • Contul meu
Un singur Dumnezeu - Allah sau Isus? Măreşte / Mai multe poze
  • Un singur Dumnezeu - Allah sau Isus?

Un singur Dumnezeu - Allah sau Isus?

$10.73
Împachetare cadou:
Options available
Cantitate:

Continuarea subiectului din bestsellerul Cautandu-l pe Allah, L-am gasit pe Isus!

In Cautandu-l pe Allah, L-am gasit pe Isus, Nabeel Qureshi relateaza felul dramatic in care i s-a schimbat viata odata cu separarea lui de islam si decizia de a-L urma pe Cristos. In deceniul care a urmat acestei hotarari, Nabeel a ajuns sa inteleaga ca exista diferente mult mai mari decat ar parea la prima vedere intre cele mai importante doua religii ale lumii.
Un singur Dumnezeu – Allah sau Isus? abordeaza cea mai importanta intrebare care marcheaza intalnirea dintre islam si crestinism: in ce sens sunt diferite cele doua religii? Sunt diferentele esentiale? Putem stabili cu certitudine care dintre ele – fie crestinismul, fie islamul – este adevarata religie? Si, chiar mai important, merita sa sacrifici totul de dragul adevarului?
Nabeel impartaseste intamplari din viata si lucrarea lui, prezinta o perspectiva noua asupra unor evenimente din prezent si exploreaza episoade esentiale din istoriile celor doua religii, punandu-ne la dispozitie o carte captivanta, care ne obliga sa ne evaluam perspectivele, totul intr-o maniera respectuoasa si interesanta.
Atat islamul, cat si crestinismul sustin ca exista doar un singur Dumnezeu, dar cine merita oare inchinarea: Allah sau Isus?
An de an, milioane de oameni se confrunta cu o mare dilema: sa urmeze islamul sau crestinismul, sa i se inchine lui Allah sau lui Isus? Pentru multi dintre ei mizele sunt enorme, decizia lor ii poate costa pierderea familiei, prietenilor, locului de munca si chiar a vietii. Nu este doar o chestiune de a crede ceea ce pare a fi corect. Oamenii acestia trebuie sa fie convinsi si trebuie sa aiba certitudinea ca acel crez merita sacrificiul.

Numar pagini:
358
Format:
13.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-080-0
Adaugă un Review

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

BlueLogo

Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit! Mai multe aici...

Transport în 24 de ore pentru produsele aflate în stoc. Detalii aici...

Beneficiezi de modalităţi multiple de plată.

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne la telefon 0748 065 431.

Click pe butonul de jos pentru a adăuga Un singur Dumnezeu - Allah sau Isus? în Wish List