Viata si lucrarea lui Dumitru Cornilescu cu completari - Alexandru Maianu

Alexandru Maianu

2 recenzii 2 recenzii Scrie o recenzie
SKU: SS000869
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
45,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000869

 

Viata și lucrarea lui Dumitru Cornilescu - cu completări de Editura Stephanus

In aceasta editie aniversara Editura Stephanus vine in completarea editiei din 1981 a lui Alexandru Maianu, cu mult mai multe detalii interesante despre viata si lucrarea lui Dumitru Cornilescu. De asemenea, aceasta editie noua aduce si relatari din viata printesei Ralu Callimaki, cea care a initiat proiectul traducerii bibliei in limba romana contemporana, cat si despre viata lui Gheorghe Cornilescu fratele lui Dumitru Cornilescu. Completarile contin date cronologice, documente relevante, scrisori si fotografii rare.

O editie speciala, ce va va aduce mai aproape de Dumitru Cornilescu, cel care a adus Cuvantul lui Dumnezeu aproape de poporul roman.

Viata lui Dumitru Cornilescu a fost plina de modestia pe care numai cunoasterea lui Dumnezeu o poate da. El spunea: "Pe masura ce-L cunosti pe Domnul Hristos, inveti sa te cunosti pe tine insuti." Si cunoscandu-se pe sine, acest minunat om al lui Dumnezeu a cautat sa ramana neincetat in umbra Prietenului sau divin pe care l-a vazut intotdeauna nespus de mare. Toata viata lui a cautat sa-L faca cunoscut oamenilor pe Domnul Isus Hristos, asa cum l-a cunoscut el: "Printul vietii", "Domnul vietii", "Prietenul desavarsit..."

Alexandru Maianu (1931-1994) s-a nascut in localitatea Moldoveni, langa Bucuresti. A predicat Evanghelia in Biserica Evanghelica Romana la adunarea din Bucuresti str. Carol Davila, nr.48, in jurul anilor 50. A lucrat la Institutul Agronomic Bucuresti intre anii 1954-1977 unde si-a luat doctoratul in Stiinta Solului. In 1978 s-a stabilit in Statele Unite ale Americii si a fost profesor de Stiinta Solului la Universitatea din Fargo, Nord Dakota. A infiintat si condus in Statele Unite ale Americii organizatia misionara Emmanuel incadrul careia a scris si tradus carti crestine precum "Predica de pe munte", "Joni" si altele. A tinut predici la radio in limba romana pentru romanii din tara si diaspora, carora li s-a dedicat din dragoste pentru Dumnezeu.  

 

Numar pagini:
317
Format:
15 x 21 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul:
2021
Editura:
Stephanus

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Viata si lucrarea lui Dumitru Cornilescu cu completari - Alexandru Maianu

45,00lei

Rating

4.7 (2 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Adi
    5 5th Aug 2021

    Detalii si imagini care nu s-au mai vazut pana acum. Merita citita!

  • Corneliu
    5 4th Aug 2021

    Este foarte frumoasa. Contine intradevar detalii interesante.

0 din 2 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: