null
23,00lei
Distribuie

Voia lui Dumnezeu ca mod de viata

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

23,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
248
Format:
14 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Kerigma
ISBN:
978-973-8960-15-2

Descriere

Cu totii am auzit ca Dumnezeu are un plan pentru viata noastra. Dar cum sa descoperim care este planul acesta?

Poate ca lucrurile sunt mai simple decat credem noi. Cu totii suntem preocupati de lucruri importante - cu cine sa ne casatorim, ce slujba sa ne alegem, la ce scoala sa ne trimitem copiii, ce biserica sa frecventam. Perspectiva lui Dumnezeu asupra felului in care aceste chestiuni se potrivesc voii Sale desavarsite este una practica, eliberatoare, plina de speranta, de har si de noi posibilitati.

"Voia lui Dumnezeu ca mod de viata"
ne asigura ca voia lui Dumnezeu nu este greu de aflat, complicat de urmat sau dificil de inteles. In ciuda alegerilor noastre uneori nesabuite, Dumnezeu ne poate aduce inapoi, in centrul voii Sale desavarsite.

Cu toate acestea, noi avem intrebari. Cat de liberi suntem daca Dumnezeu are un plan desavarsit pentru viata noastra? Oare suferinta si necazurile inseamna ca ne-am indepartat de drumul cel bun? Cum anume ne vorbeste Dumnezeu? Jerry Sittser ne dezvaluie ce are de spus Biblia cu privire la aceste intrebari vitale si la altele asemanatoare. Aceasta editie adaugita si complet revizuita atinge esenta a ceea ce inseamna cunoasterea si implinirea voii lui Dumnezeu. Cunoasterea acesteia poate fi simpla. Implinirea ei poate fi dificila - cel putin uneori. Insa oricare ar fi situatia, decizia de a face din voia lui Dumnezeu un mod de viata si trairea potrivit acestei decizii ne duc beneficii cum nu ne putem imagina.

Nu cauta aici raspunsuri rapide si facile, ci asteapta-te sa fii imboldit si calauzit spre cunoasterea voii lui Dumnezeu intr-o calatorie de-o viata.
David G Myers

Cumpărate frecvent împreună:

Voia lui Dumnezeu ca mod de viata,  Jerry Sittser
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi