Voia Lui Dumnezeu Ca Mod De Viata

Jerry Sittser

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: V282
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
39,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: V282
Cu totii am auzit ca Dumnezeu are un plan pentru viata noastra. Dar cum sa descoperim care este planul acesta?

Poate ca lucrurile sunt mai simple decat credem noi. Cu totii suntem preocupati de lucruri importante - cu cine sa ne casatorim, ce slujba sa ne alegem, la ce scoala sa ne trimitem copiii, ce biserica sa frecventam. Perspectiva lui Dumnezeu asupra felului in care aceste chestiuni se potrivesc voii Sale desavarsite este una practica, eliberatoare, plina de speranta, de har si de noi posibilitati.

"Voia lui Dumnezeu ca mod de viata"
ne asigura ca voia lui Dumnezeu nu este greu de aflat, complicat de urmat sau dificil de inteles. In ciuda alegerilor noastre uneori nesabuite, Dumnezeu ne poate aduce inapoi, in centrul voii Sale desavarsite.

Cu toate acestea, noi avem intrebari. Cat de liberi suntem daca Dumnezeu are un plan desavarsit pentru viata noastra? Oare suferinta si necazurile inseamna ca ne-am indepartat de drumul cel bun? Cum anume ne vorbeste Dumnezeu? Jerry Sittser ne dezvaluie ce are de spus Biblia cu privire la aceste intrebari vitale si la altele asemanatoare. Aceasta editie adaugita si complet revizuita atinge esenta a ceea ce inseamna cunoasterea si implinirea voii lui Dumnezeu. Cunoasterea acesteia poate fi simpla. Implinirea ei poate fi dificila - cel putin uneori. Insa oricare ar fi situatia, decizia de a face din voia lui Dumnezeu un mod de viata si trairea potrivit acestei decizii ne duc beneficii cum nu ne putem imagina.

Nu cauta aici raspunsuri rapide si facile, ci asteapta-te sa fii imboldit si calauzit spre cunoasterea voii lui Dumnezeu intr-o calatorie de-o viata.
David G Myers
Numar pagini:
248
Format:
14 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Kerigma
ISBN:
978-973-8960-15-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Voia Lui Dumnezeu Ca Mod De Viata

39,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: