Zvonurile Unei Alte Lumi

Philip Yancey

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 11367
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
38,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 11367
Cand corabiile lui Magellan au trecut in apropierea Tarii de foc, aflata in extremitatea sudica a Argentinei, bastinasii de pe tarm, pentru ca nu vazusera in viata lor astfel de ambarcatiuni, nu le-au luat in seama, convinsi fiind ca pe dinaintea ochilor le-au trecut niste simple naluci. In imaginatia lor nu era loc pentru ciudatele corabii cu panze ale temerarului navigator.

De atunci, lumea s-a schimbat cu o viteza ametitoare. Corabiile cu panze au devenit piese de muzeu, iar somptuoasele vase de croaziera care se perinda in zona respectiva sunt un prilej nimerit pentru 'bastinasii' pregatiti sa le vanda turistilor Coca Cola si suveniruri. Stiinta a evoluat si ea spectaculos, iar semnele, zvonurile unei lumi spirituale par si ele, intr-o epoca a rationalismului si a reductionismului, niste biete naluci.

Lucru hotarat, suntem rodul intamplator al unui Big-bang cosmic, am evoluat cu rabdare dintr-o supa primordiala, iar biologicul e destinul nostru final. Creatorul a fost demult alungat din Edenul recreat dupa chipul si asemanarea noastra. Cine mai are azi timp sa desluseasca soaptele care ne cheama spre o imparatie fabuloasa dar vaga, ascunsa privirii, mai presus de lumea noastra palpabila?

Philip Yancey propune in cartea sa, destinata indeosebi locuitorilor zonelor de frontiera ale credintei, un superb exercitiu de imaginatie. El se intreaba: Daca totusi Pamantul nu e decat umbra Cerului? Daca suntem, in fapt, muzica si cuvintele unui Creator? Oare ce melodie s-ar cuveni sa fredonam, ce cuvinte ar trebui sa rostim? Ce forme imbraca zvonurile unei realitati extra-terestre pentru omul contemporan?

Oare ce [Dumnezeu] ne lipseste pe Pamant?
Numar pagini:
285
Format:
14.6 x 20.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-114-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Zvonurile Unei Alte Lumi

38,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: