null

Absolventi ai curajului

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

18,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
176
Format:
15,4 x 22,9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-773-0

Descriere

Te-ai intrebat vreodata care este rostul tau in viata? Te-ai intrebat care iti este rolul in societate si cat de benefica este influenta ta in familie? Incotro te indrepti? Ia-ti timp sa-ti reanalizezi planul vietii.

 

Performantele unor oameni de un real succes, ca Sir Patrick Allen-pastor adventist,profesor doctor si guvernator general al Jamaicai, Carlos Roa-fotbalist, portar faimos, C.S. Lewis-filosof si scriitor, cunoscut pentru renumitele Cronici din Narnia, precum si Problema durerii, sau cele ale lui Devon Franklin-vicepresedinte de productie la Columbia Pictures, cunoscut pentru filmul “Pursuit of happiness” sau “Not easily broken”, iti cer un popas de atentie. Scopul lor este sa te transforme intr-un om mare. Poate ca vor reusi. Personajele sunt niste oameni simpli, dar care au invatat sa viseze la inaltimi de neatins, care au indraznit sa se increada in Dumnezeu, atunci cand potentialul lor ii indemna sa creada doar in prestigiu.

 

Ne-am propus ca, prin colectia noastra, sa transferam acest set de valori in contul obiectivelor tale, sa-ti inmanam cheia succesului garantat - o vei descoperi intr-un numitor comun tuturor acestor exponenti ai curajului -in increderea lor nestramutata in Dumnezeu, in filosofia lor de viata.

Nu-i asa ca ecoul acestor performante rasuna a realizare si in inima ta?

Cumpărate frecvent împreună:

Absolventi ai curajului
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi